Connect with us

Hír

Hat csapat tízszer vágta ki, az AAF-ben is járt, most hosszú távú szerződést kötött a Broncosszal

A Broncos hosszabbított védőfalemberével, Mike Purcellel, írja Mike Klis. A szerződés három évre szól $14,8 millióról, amiből $6,8 millió valamilyen formában garantált, írja Ian Rapoport.

Purcell draftolatlan szabadügynök volt 2013-ban, azóta hat csapatban fordult meg (49ers, Rams, Bears, Panthers, Patriots, Chiefs), legtöbbször csak a gyakorlócsapatban, összesen pedig tízszer vágták ki. Ezután elment az azóta becsődölt AAF-be a Salt Lake Stallions csapatához, végül tavaly igazolta le a Broncos, ahol megtalálta a helyét.

A 29 éves játékos futás elleni teljesítményét lehet kiemelni. Mióta tavaly az ötödik fordulóban először játszott kezdőként, azóta a Broncos futás elleni védelme a hatodik legjobb a ligában 3,9 yardos futásonkénti engedett átlaggal.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Danika
Danika
2020-10-07 10:11

Tippre a jövő évi alapfizetése a garantált+aláírási bónusz. Jó kis kedvenc NT Denverben, bár idén kissé visszaesett a játéka, nincsen annyi stop futása sajnos, viszont legalább a mérkőzések érdemi részében nem jönnek a 10+ yardosok futószalagon.

camillo 7777
2020-10-07 10:22

Mélyről jött fel.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x