Connect with us

Hír

A Texansnál csak 4 játékos tabu, mindenki más vihető

Nagyon közel van már a trade deadline, egészen pontosan november 3-ig cserélhetnek egymással a csapatok. Az 1-6-os mérleggel álló Houston Texans minden bizonnyal az eladói oldalon lehet a tárgyalások alatt, és vannak is olyan játékosai, akik hasznosak lehetnek bizonyos contendereknek.

Arról már volt szó, hogy Will Fuller iránt többen is érdeklődnek (köztük a Packers), azonban Albert Breer most arról számol be, hogy a Texans azt mondta a kérőknek, hogy négy játékos tabunak számít, mindenki másról lehet beszélgetni. A négy játékos pedig az irányító Deshaun Watson, a pass rusher JJ Watt és a két tackle, Laremy Tunsil és Tytus Howard. Breer hozzáteszi, hogy jó eséllyel azok a játékosok sem váltanak csapatot, akikkel nemrég hosszabbítottak (például a linebacker Zach Cunningham).

Ez azt jelenti, hogy elsősorban az elkapók lehetnek célpontok és állítólag már kapott is hívásokat a csapat a legjobb négy játékos iránt (Will Fuller, Brandin Cooks, Randall Cobb, Kenny Stills). Fuller és Stills szerződése utolsó évében van, Cooks még három idényre szóló kontraktusában már nincs garantált tartalom (12-13-14 milliót keresne a következő években), Cobb viszont hároméves, $27 milliós szerződése első évében van.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!