Connect with us

Hír

Adam Gase-t nem rúgják ki a vereség ellenére sem

A héten beindultak a pletykák, hogy Adam Gase-t egy Broncos elleni vereséggel már a szezon ilyen korai szakaszában is kirúghatják. A Jets kikapott csütörtök éjjel 37-28-ra, a főedzőt azonban nem fogják meneszteni állásából, írja Connor Hughes.

A Jets már a mérkőzés előtt eldöntötte ezt egyébként, és a terv az, hogy egészen a szezon végéig maradjon Gase a posztján, kivéve ha valami drámai változás miatt a kirúgás elkerülehtetlen lesz. Az indoklás mögött pedig a fiatal irányító, Sam Darnold esetleges fejlődése áll, ez ugyanis a legfontosabb a szezonban. A vezetők úgy látják, hogy Gase menesztése kontraproduktív lenne az irányító fejlődése kapcsán.

A Jets ki akarja deríteni, hogy lehet-e építeni Darnoldra, vagy a potenciális 1/1-es (de mindenképp magas) pick tudatában irányítót kell választani a drafton. Az persze már jó kérdés, hogy Gase irányítása alatt ki lehet-e deríteni bármit is Darnoldról, de végülis abban is van ráció, hogy valószínűleg Dowell Loggains vagy Jim Bob Cooter alatt sem tudnánk meg többet a QB-ról.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!