Connect with us

Hír

Josh Allen és Russell Wilson is a hónap játékosai között

Az NFL kihirdette szeptember legjobb játékosait: két irányító, egy punter, egy rúgó, egy pass rusher és egy linebacker lett díjazva.

AFC

Josh Allen az új Lamar Jackson. A fiatal irányító eddig parádésan teljesít, a földön és a levegőben is veszélyes. 1038 passzolt yardja és 10 TD-je a legtöbb az AFC-ben és a második legtöbb a ligában (mindez INT nélkül), emellett a földön is szerzett 84 yardot és két TD-t. Az ő remek játékának is köszönhető, hogy a Bills 3-0-val kezdte a szezont.

A hónap legjobb védője TJ Watt lett. A Steelers pass rushere 3,5 sacket, két leütött passzt, egy interceptiont és öt negatív yardos szerelést jegyzett az első három meccsen, előbbi holtversenyen a második legtöbb a mezőnyben.

Stephen Gostkowski az elmúlt két héten olyan hihetetlen teljesítményt nyújt, hogy már ez is elég volt a hónap ST-játékosa címre. A szezont négy kihagyott rúgással kezdte, de azt követően 8/8 mezőnygólt és 4/5 extrát értékesített, ráadásul a Titans mindhárom meccsét ő döntötte el egy mezőnygóllal.

NFC

Az MVP legnagyobb esélyeseként természetesen Russell Wilson lett a hónap támadója az NFC-ben. 925 passzolt yard és 14 TD (a legtöbb a ligában) került a neve mellé, mindez 139-es passer rating mellett. Olyan jól játszik, hogy a Seahawks a bottom 10-es védelem ellenére is Super Bowl egyik legnagyobb favoritja.

Lavonte David végre megkapta azt az elismerést, ami már régóta járt neki. A Bucs linebackere 24 tackle-t szerzett két negatív yardos szerelés, egy-egy kiharcolt és összeszedett fumble és egy INT mellett. A csapata ugyan nem veretlen már, de ez a legkevésbé sem rajta múlt.

A hónap ST-játékosát a Lions adja, de nem a Cardinals ellen parádézó Matt Prater, hanem a punter Jack Fox lett a befutó. A 2019-ben draftolatlan játékosnak 13-ból hét puntja is a 20 yardos vonalon belül ért földet, az 53,1 yardos átlaga a legjobb a ligában, de a visszahordásokkal együtt is nettó 51,1 yardos átlagot produkál, ami négy yarddal jobb, mint bárkié (sőt, három meccs után a valaha volt legjobb). 13 puntjából mindössze hármat próbáltak meg visszahordani és összesen hat yardra sikerült – nem miatta 1-2-es a Lions.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ThySoul
ThySoul
2020-10-01 16:36

A bajusz az oka Allen idei teljesítményének, jobb ha tőlem tudja mindenki

camillo 7777
Reply to  ThySoul
2020-10-03 17:44

Ha lesz szakála, ő lesz az új messiás. 🤣

Staten Island
Staten Island
2020-10-02 00:18

Lavonte David 😍

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x