Connect with us

Hír

AJ Green frusztrált, de nem akarja, hogy elcseréljék

A hétvégi Ravens elleni csúnya vereség után több videó is terjengett az interneten, amik rossz színben tüntették fel a Bengals sztárelkapóját, AJ Greent. Az egyiken Burrow interceptionje után nagyon kevés életjelet mutatott, hogy meg akarná állítani akár a passz lehalászását, akár a visszahordást. A másikon pedig ugyan nem volt hang, de sokan azt vélték leolvasni a szájáról, hogy azt mondja egy segédedzőnek, hogy ha nem akarják rendesen használni, akkor inkább cseréljék el.

Ez utóbbit természetesen tagadta Green és elmondta az ESPN-nek, hogy maradni akar a csapatnál. Azt viszont elismerte, hogy frusztrált, amiért így alakul a szezon, és amiért nem tud úgy teljesíteni, ahogy szokott. Viszont nem akarja, hogy Burrow erőltesse a dolgot az irányába, ennek természetesen kell jönnie, és hiszi, hogy előbb-utóbb eljön az ő ideje is.

A Ravens ellen mindössze egy labda szállt Green felé, abból is interception lett, a szezon során pedig 14 elkapást és 119 yardot tud mindössze felmutatni a sérülésből visszatérő elkapó.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x