Connect with us

Hír

Vic Fangio: Drew Lock egyértelműen játékra alkalmas

A Patriotsnak és a Broncosnak is jól jött az egyhetes kényszerszünet, ugyanis Cam Newton mellett Drew Lock is bevethető állapotba került. A Denver irányítója csütörtökön teljes értékű edzésmunkát végzett, a főedző Vic Fangio szerint abszolút játékra alkalmas állapotban van.

“Egyértelműen kezdhet vasárnap, de még várunk a döntéssel. Jó edzése volt, meglátjuk, hogyan alakulnak a dolgok a továbbiakban.”

A másodéves irányító a Steelers ellen sérült meg még a második fordulóban. Az ezt követő két meccsen a Broncos 28-10-re kikapott a Bucstól, majd nagy nehézségek árán 38-27-re legyőzte a Jetset, de még utóbbi siker is kvázi irányító nélkül jött össze.

Lockot előbb Jeff Driskel, majd Brett Rypien helyettesítette, ketten együtt 418 yardot, három TD-t és négy INT-et passzoltak. Nem mintha Lock sokkal jobb számokat hozott volna 1,5 meccs alatt (236 yard, egy TD), de egyértelműen benne van a legtöbb potenciál.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Danika
Danika
3 years ago

Nem a számok számítanak, hanem, hogy képes e a 3&short/medium szituációkat megoldani, és képes rá (márha nem egy 15+ yardos passzt hívnak be).

bjeela
bjeela
3 years ago

Fangio jöjjön szépen haza Csikágóba, ott legalább lenne értelme annak, amit csinál.

Tibor Cseh
Tibor Cseh
3 years ago

Nem túl strapabíró a fiú.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x