Connect with us

Hír

Az egész szezonra elveszítette elit falemberét a Cowboys

A Dallas Cowboys eddig a right tackle La’el Collins nélkül volt kénytelen helytállni, és most úgy néz ki, ez az állapot egészen a szezon végéig fennmarad. Az NFL Media információi szerint a kiváló falember megpróbált a csípősérülésével együtt játszani idén, de olyan súlyos a sérülés, hogy muszáj műteni, így idén már nem léphet pályára.

Collins az edzőtábárt PUP-listán kezdte (fizikailag alkalmatlan a játékra), majd a rostercsökkentés után IR-re került. Nagy érvágás volt a kiesése, különösen azok után, hogy a sérülései miatt visszavonult az elit center Travis Frederick. A Cowboys támadófala így közel sem tűnik olyan jónak, mint ahogy hozzászokhattunk az elmúlt években.

Collinst eddig a draftolatlan újonc Terence Steele pótolta (egy sack, 10 engedett nyomás három meccs alatt), de ha Tyron Smith visszatér, akkor az eddig LT-t játszó Brandon Knight (egy sack, három nyomás két meccs alatt) kerülhet ki a jobboldalra. Az is opció lehet, hogy Zack Martin lesz a jobb oldali tackle, múlt héten a meccs felében ott játszott az elit guard.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!