Connect with us

Hír

BREAKING: Közel 100 millió dollárt kapott Marlon Humphrey!

A Ravens hosszabbított All-Pro cornerbackjével, Marlon Humphrey-val, írja Adam Schefter. A védő 5 évre $98,75 millió dollárért írt alá, ami évi $19,5 milliót jelent, ezzel pedig Jalen Ramsey mögött a második legjobban fizetett cornerback lett. A szerződés $66 milliónyi valamilyen formában garantált összeget tartalmaz, a játékos pedig márciusig megkap $37 milliót.

Humphrey bő három éves karrierje alatt 69,5-ös passer ratinget engedett az ellenfeleknek, 1588 yard és 8 engedett TD mellett leszedett 8 interceptiont és leütött még 32 labdát.

9 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sestertius
Sestertius
3 years ago

Ohh Yeah!! :D

acsdav2
acsdav2
3 years ago

Idézet a nem is olyan rég megírt cikketekből. :)

“Az amerikaiak végtelenül színpadiasok és imádják a nagy számokat. Ezért a legtöbb szerződésekkel foglalkozó oldalon mindig az új pénzt tüntetik fel, mert az mindig nagyobb.”

Ezek szerint nem csak az amerikaiak színpadiasak. :) Ugyanis nem hiszem, hogy pont Dani ne lenne tisztában azzal, hogy az az állítás, hogy “közel 100M dollárt kapott” az ne lenne óriási hazugság. :)

katonadani
Reply to  acsdav2
3 years ago

Humphrey mondjuk valszleg pont megkapja ezt a 100 milliót :)

acsdav2
acsdav2
Reply to  katonadani
3 years ago

1.”VALÓSZÍNŰLEG MEGKAPJA.” Hát ez nekem nagyon nem egyenlő azzal, hogy megkapta. :D
2. Kizárt dolog. 7 év 111M így a szerződése. Az 16M-s évi átlag. Ha egyenlően lenne elosztva a pénz, akkor is 6 évig kellene játszani, hogy 96M-t keressen. De általában a szerződés végére tolják a nagyobb base salaryt. Reálisan szerintem 5 évet lesz majd a csapattal és megkeres 75-80M környékén.

katonadani
Reply to  acsdav2
3 years ago

Szerintem amúgy rendben van az, hogy így hozzák le a szerződéseket, mert csak így tud valamennyire egységes lenni a dolog. Nem értek egyet Józsival, hogy színpadiasság miatt van ez így, így egységesebb és egyszerűbb.

Aztán persze bele lehet menni, meg érdemes is belemenni a nagy szerződésekbe, hogy hol van lehetősége a csapatnak kivágni, meg hogy részletekben milyen a szerződés, csapatbarát vagy játékosbarát, mert sok szerződés tényleg csak nagyzolás ügynöki szempontból, de ez van.

Öt év múlva 29 éves lesz Humphrey, nagy valószínűséggel nem fog még akkor visszaesni, így elég jó esélye van megszerezni ezt a 100 milliót.

acsdav2
acsdav2
Reply to  katonadani
3 years ago

“így elég jó esélye van megszerezni ezt a 100 milliót.”

Ramsey 5 év alatt 94M-t fog megkeresni úgy, hogy neki 19M az átlaga mivel csak egy éve maradt a rookie kontraktusból. Humphreynek 80M-nál 5 év alatt nem valószínű, hogy több jöhet össze.

Sestertius
Sestertius
3 years ago

Ha Stanley is hosszabbít akkor lesz nagy boldogság.. bár kizártnak tartom, hogy pont nálunk elengedjenek egy franchise LT-t

redbull76
redbull76
Reply to  Sestertius
3 years ago

Reméljük hogy meglesz. Amikor utoljàra fontos embert akartunk megtartani a falba( Osemele), akkor abbòl elég szarul jöttünk ki.

Sestertius
Sestertius
Reply to  redbull76
3 years ago

Osemele egy guard, azért az más kategória :)
+ ha választani kell, hogy Osemele v Yanda… akkor szerintem a jó döntést hoztuk meg, két ilyen kaliberű játékos meg szerintem luxus ezen a poszton..
Az LT meg kis túlzással olyan mint a Qb. ha megtalálod a franchise LT-t akkor nem engeded el.. (szerintem LT poszton van a Qb mögött a legtöbb “egycsapatos” HoF)

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x