Connect with us

Hír

Shaquem Griffin: Többen is érdeklődtek, de nem akartam elhagyni Seattle-t

Shaquem Griffin, a Seahawks linebackere nem élte meg az 53 fős keretszűkítést az alapszakasz kezdete előtt, így ott volt a lehetőség előtte, hogy másik csapatba igazoljon. Miután a waiveren nem kellett senkinek, három csapat (köztük a Texans) is kapcsolatba lépett vele, ő azonban sehová nem akart menni és inkább aláírt a Seahawks gyakorlócsapatába, hogy ikertestvérével, a cornerback Shaquillel maradhasson egy csapatban.

“Nem akartam máshová menni és újrakezdeni, mert általában attól még, hogy új helyre mész, még nem lesz jobb a helyzet. Bármi is történjen, a testvérem mindig velem van. És ha velem van, akkor mindig minden rendben lesz, akár focizom, akár nem. “

– mondta Griffin, via Seattle Times.

Múlt héten a Hawks ideiglenesen felhozta a gyakorlócsapatból az aktív keretbe Shaquemet, 17 snapet kapott a Cowboys ellen és jól is játszott. Nem lenne meglepő, ha ezen a héten is felhoznák és a továbbiakban ott is tartanák az aktív keretben.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
3 years ago

“Bármi is történjen, a testvérem mindig velem van. És ha velem van, akkor mindig minden rendben lesz…” Ez annyira ikertestvér duma, az ilyenektől mindig meghatódom.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x