Connect with us

Hír

BREAKING: Le’Veon Bell a Chiefs játékosa lesz!

Több forrás, köztük Tom Pelissero és Jim Trotter is arról számolt be, hogy a Jetstől elküldött Le’Veon Bell hamarosan aláír a Chiefshez. Az egykor a liga legjobb futójaként számon tartott támadó egy évre ír alá a címvédőhöz.

Érdekes lépés ez a Chiefstől, ugyanis az idei első körös futó, Clyde Edwards-Helaire kifejezetten jól játszik. Persze nagyjából 800 ezer dollárért soha nem rossz befektetés egy Bell kaliberű játékos rövid távra (pláne Andy Reid kezében), még ha már meg is kopott kicsit.

Bell fizetéséről nincsenek még információk, de ösztönzőkkel teli kontraktus lesz állítólag. A Jets még tartozik neki $6 millióval, és ugyan volt offset language a szerződésében, jogosult végkielégítésre, így a szabályok értelmében nem vonódik le a Chiefstől kapott fizetése a Jetstől kapott $6 milliójából, tehát amit a bajnoktól kap, az plusz fizetés lesz számára.

A Chiefs november elsején találkozik a Jetsszel.

38 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
38 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ThySoul
ThySoul
2020-10-16 03:15

Na, pedig már kezdtem reménykedni hogy valahogy Buffaloban köt ki, de akkor mindegy. :D

Vicgeordie
Vicgeordie
Reply to  ThySoul
2020-10-16 12:00

A The Athletic szerint a Chiefs és a Dolphins között gondolkodott igazából Bell

ThySoul
ThySoul
Reply to  Vicgeordie
2020-10-16 12:44

Én a Billst is láttam, meg meg is erősítették hogy tettek érte ajánlatot. Na mindegy, úgyis kikaptunk volna hétfőn a Chiefstől, ez már nem változtat semmin :D

Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
Reply to  ThySoul
2020-10-16 13:03

Kishitű.

ThySoul
ThySoul
Reply to  Krisztian Fekete
2020-10-16 18:45

A védelem katasztrófa idén, az offense egy negyedet általában kikapcsol, cserébe az ellenfélnél van a liga legjobb támadósora meg a QB aki 1 negyed alatt 5 TD passzt oszt ha véletlen úgy alakul. Nem látom hol az esélyünk :D
Lepjenek meg pozitívan a fiúk, de nem hinném hogy ezt behúzzák

Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
Reply to  ThySoul
2020-10-16 21:13

Minden meccs más.
Minden play nüanszokon múlik.
Jó Game Plan-nel Grudenék is megverték őket. Ti miért ne tudnátok ilyet összerakni?
Miért ne állhatna össze erre a meccsre a védelem?
És ahogy a te csapatod kikapcsol negyedekre, miért ne kapcsolhatnia ki a Chiefs?
Én tuti hinnék a csapatomban! :)

Vicgeordie
Vicgeordie
Reply to  ThySoul
2020-10-16 13:03

Yep, én csak Bell szempontjából írtam. Ő állítólag a kettő között vacillált

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  Vicgeordie
2020-10-16 18:16

Akkor jól elcseszte! Fitz láthatóan SB runon van :)

d zoli
d zoli
2020-10-16 07:06

Jó. Eddig is kezdtek unszimpatikusak lenni.

ducksfan
ducksfan
2020-10-16 08:20

teljesen igazuk van, ha 32 ponttal nem lehet meccset nyerni, akkor az offense oldalon a hiba, oda kell az erősítés

bjeela
bjeela
Reply to  ducksfan
2020-10-16 08:37

Kicsit csőlátású a Rozmár, de az vesse rá az első követ, aki kihajigálna egy ilyen kaliberű futót két fillérért…

acsdav2
acsdav2
Reply to  ducksfan
2020-10-16 10:05

Azért, mert lecsapnak egy remek játékosra bagóért, nem azt jelenti, hogy az offensben látják a hibát……..

ducksfan
ducksfan
Reply to  acsdav2
2020-10-16 18:25

nyilván nem, de most draftoltak egy hasonló szerepkörre egy első körös játékost, aki úgy tűnik, be is válik. Bell a Jetsben nem mutatott semmi olyat, ami kiemelné a futók közül. És ez milyen üzenet a rookie-nak, akivel még 3-4 évre terveznek?

Ezenkívül nincs annyi offense snapszám, hogy mindenkinek jusson elég szerep, akkor meg majd menni fog a hiszti.

acsdav2
acsdav2
Reply to  ducksfan
2020-10-16 21:08

1.Ha jól rémlik Bell a yards after contact tekintetében (ami igazán minősít egy futót) karrierje egyik legjobb évét hozta tavaly. Nagyon is magas szinten teljesít még. Tedd hozzá még, hogy a PO-ban még nem tudott bizonyítani a legmagasabb szinten sérülés miatt, így extra motivált lesz, amellett, hogy legyen még egy jobb szerződése.
2. CEH egy olyan meccsen amit magabiztosan nyernek, agyon van használva. Értelemszerűen az ő pályafutásának az tesz jót, ha nincs sokat futtatva addig a pontig amíg az új szerződésről tárgyalnak.
3. Ez egy win-win mindenkinek. Persze jobb lett volna, ha a védelembe találnak egy ilyen embert, de tökéletes nem lehet minden.

bjeela
bjeela
2020-10-16 08:37

Azannyát, micsoda foci lesz ebből! Persze ottdögöljenek meg, ahol vannak a csodacsapatkreátorok, de annak nem tudok eléggé örülni, hogy egy kivételes képességű játékos végre egy kivételes képességű vezetőhöz kerül, akivel kivételes produkciót képesek alkotni. Mert ugyebár kiaszart érdekel egy kurvajó színész egy olyan filmben, aminek pocsék a forgatókönyve és idióta a rendezője?

És mennyire megnézném, mit csinálna ADonald vagy KMack BB kezei alatt, vagy Burrow SPaytonnál…

acsdav2
acsdav2
Reply to  bjeela
2020-10-16 09:50

1.Ez biztos erős vélemény tőlem, de a fent említett klasszis pass-rusherek domináns teljesítményeit kinyírná BB rendszere. Ha megnézed Chandler Jones számait a Pats-ben és utána a Cards-ban, szerintem te is ezt vonnád le. BB a rendszerben hisz és neki van igaza.
2. Egyelőre nem is Burrowt kellene megnézni Payton kezei alatt, hanem Herbertet. Ígéretesebb a srác és fiatalabb.

d zoli
d zoli
Reply to  acsdav2
2020-10-16 11:14

Na ja. Ez esetben 1 sérülés nem veti vissza mondjuk 30%-kal a pass rush hatékonyságát.

acsdav2
acsdav2
Reply to  d zoli
2020-10-16 20:58

BB-bél szerintem az is sokat számít, hogy az öltözőt tudja irányítani. Nem jó, ha a fejére nő egy sztár pass-rusher aki az egész védelem szóvivője.

bjeela
bjeela
Reply to  acsdav2
2020-10-16 11:53

1, Rendszer ide, rendszer oda, az ilyen kaliberű játékosok ott is csodát tennének. És micsoda védelmek lennének azok…
2, Őőőőőő… nem. Burrow szarban van. Nem kicsit. Ha kicserélnék a két QB-t és Herbert játszana a Bengalsban úgy szétvernék, ahogy csóró Burrowt és a számai sem lennének jobbak, mint Burrownak, sőt. Így a körtét akarjuk összemérni az almával. Esélytelen. Pont, mint amikor a GOAT-ozást kezdik el néhányan. :D Majd ha Herbert hajigálna Green-nek, aki néha oda se figyel, asse tuggya, hol van, akkor majd megnézném azt a 124-es rétingjét Herbertnek. :D De az tagadhatatlan, hogy Herbertben van kurázsi, ritka az ilyen bitang magabiztos kölyök, aki nem csak elhiszi magáról, hogy megoldja, de valóban meg is oldja. És az is igaz, hogy egy ágyú van a kezében. De én még mindig jobban hiszek Burrowban.

acsdav2
acsdav2
Reply to  bjeela
2020-10-16 21:23

1.A két csapat között 3 győzelem és 5 hely volt a tavalyi évet tekintve. Amit eredményez a Rivers és Dalton közötti különbség. Tehát a keretet tekintve, főleg, hogy a Chargersnek inkább a védelme jobb, nincs nagy különbség.
2. Herbert a TB elleni meccsen (haha ez Brady és Buccs is esetében is ugyanazt rövidíti :) ) Johnson, Pharmah és Guyton elkapó triónak osztott ki TD passzt. Mi csoda névsor igaz? Mellé tegyük hozzá, hogy a HC egy olyan kiváló “szakember” aki a Chiefs elleni meccs után is hangoztatta, hogy Tyrod az ő kezdője ha egészséges. Egy épeszű ember el nem tudja képzelni, hogy akár az edzőtáborban akár az első 2 meccs után, hogy láthatta jobbnak a színes bőrű irányítót (bár talán ez válasz is a kérdésre a BLM mozgalom árnyékában).
3. A védelmekhez visszatérve. Donald Wade Phillips védelmében játszhatott, aki minden idők legjobb védelmét irányította . Én továbbra is tartom, hogy a 15-ös Broncos megérdemli ezt az elismerést. (Te nyilván a 85-ös Bears mellett teszed le a voksod). Mack pedig Fangio alatt játszhatott. Azért az a 18-as Bears is okozott neked szép pillanatokat. :)

bjeela
bjeela
Reply to  acsdav2
2020-10-17 17:06

Elnézve Rivers idei produkcióját… Na, mindegy, maradjunk annyiban, hogy a Chargers sokkal jobb csapat, mint a Bengals. És nem csak azért, mert az elmúlt négy évben a Bengals csak negatív szezonokat hozott, míg a Chargers legalább két pozitívat. A Bengals az elmúlt négy évben a liga alsó felében volt mind támadó, mind védő oldalon. A Chargersnél meg hol a védők, hol a támadók kerültek az elit közelébe, azaz hektikus volt, de jelezték, hogy vannak ott kiváló játékosok. A Bengalsban ez sincs és akkor az edzői kart már nem is emlegetném. És elég csak megnézni, hogy idén kit kergetnek, szekkelnek, ütnek/vernek folyamatosan minden meccsen. Maradjunk annyiban, hogy Herbertnek igencsak jó dolga van Burrowhoz képest. Bár annyiban egyetértünk, hogy ha az egyetemen kicserélték volna Burrowt Herbertre, akkor nem kizárt, hogy most Herbert lenne a Bengals kezdő QB-ja. Nagyjából ennyit a ki hol játszik és kikkel kérdéskörről.

Ami pedig a minden idők legjobb védelmét illeti olyan nincs. Más kérdés, hogy természetesen a 85-ös Bears az…

acsdav2
acsdav2
Reply to  bjeela
2020-10-17 20:10

1. Múlt héten volt szerencsém Buday Zoltán szakértését hallgatni a Bengals meccsen. A következőket állapította meg: Burrow nem játszik vállalhatatlanul rossz fal mögött. Átlag alatti, de semmikép se olyan ami mögött ne lehetne megmutatni a tehetségét. A sok sack-kel végződő mérkőzéseken JB tovább tartja a labdát a kelleténél így ő is hozzájárul a sok ütés benyeléséhez.
2. Herbert mellett azt elismerem, hogy a Williams-Allen-Henry skill trió igen csak pofás. Viszont az edzői fronton mindenképp neki van nagyobb hátránya. Taylor személyében szerintem Burrownak van egy átlagos fiatal edzője. Lynn viszont volt futóként nem abban hisz, hogy hagyjuk Herbertet passzolni 1. és 2.kísérletre, hanem oldja meg 3.-ra ha nem megy a futás. Ilyen szempontból jobban aggaszt Herbert fejlődése, mert benne több potenciált látok.

ducksfan
ducksfan
Reply to  bjeela
2020-10-16 09:50

“Mert ugyebár kiaszart érdekel egy kurvajó színész egy olyan filmben, aminek pocsék a forgatókönyve és idióta a rendezője?” – azért vannak ilyen XXX dokumentumfilmek

Raist
Raist
Reply to  ducksfan
2020-10-16 10:05

Na jó, de azért a főszereplő általában abban is megcopja.

bjeela
bjeela
Reply to  ducksfan
2020-10-16 11:53

Fene az ízlésedet…

reszelo.aladar
reszelo.aladar
2020-10-16 10:05

Tehát gyűrűt szeretne. Fizu már van NY-ból, most kb minimálbérét is be lehet szállni a legszebbre fényezett bandwagonra.
Jelenleg nem látni, hogy ki tudná a Chiefs megállítani.

katonadani
Reply to  reszelo.aladar
2020-10-16 10:20

a Raiders? :D

acsdav2
acsdav2
Reply to  katonadani
2020-10-16 20:58

Tehát offseasonben megy állandóan, hogy draftolni kellene Carr helyére valakit, mert hát nem franchise QB a srác. Élete meccsét hozva megverik a Chiefst és most már ők olyan csapat, aki megállíthatja a Chiefst?

snookerista
snookerista
Reply to  acsdav2
2020-10-17 01:51

Sztem Vegasban +14 kapnak ki a fönököktől. Nekik ez volt a szezon meccse , chiefsnek nem.

acsdav2
acsdav2
Reply to  snookerista
2020-10-17 08:06

+1

katonadani
Reply to  acsdav2
2020-10-17 08:40

az upvote-okvól ítélve elég sokan értették a viccet :)

acsdav2
acsdav2
Reply to  katonadani
2020-10-17 09:46

Én már azt hittem, hogy elvitt a bandwagon :)

d zoli
d zoli
Reply to  reszelo.aladar
2020-10-16 10:35

Tavaly a 3 PO meccsükön 1 épkézláb coaching döntésnyire voltak a vereségtől. Szerintem minden puffer jól jön.

Skyfire
Skyfire
Reply to  reszelo.aladar
2020-10-16 10:42

Patriots, Chargers, Raiders, csak 3 csapat aki képes lehet megállítani 1 meccsen a Chiefst, és januárra még rengeteg védelem és csapat felnőhet erre a feladatra…persze a Chiefs is szintet léphet, de ezt kijelenteni amerikai fociba…superbowl-on ha nem játszik olyan szinten a védelem és kicsit jobb a 49ers támadó sor, nagyon vereséget szenvednek.
Amúgy Bell ennyi pénzért ajándék, nem veszt vele semmit a Chiefs, és ha bevállik akkor ez a támadó egység visszaléphet a tavalyi vagy az előtti szintre.

Kopi3.14
Kopi3.14
Reply to  reszelo.aladar
2020-10-16 12:32

Hogy csak az AFC-ben maradjak, Pats, Ravens, Steelers képes lehet rá. NFC-ben egy NO, GB pontvrseyben le tudja nyomni, ha ök kezdenek.

Staten Island
Staten Island
Reply to  reszelo.aladar
2020-10-16 13:39

Kansas City, mint bandwagon. LOL.

LG
LG
2020-10-16 12:20

SB run levél 99 :D
Ez nem fair, mi lesz ott Kansas Cityben? Legyen védelem, aki megállítja őket.

38
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x