Connect with us

Hír

Chandler Jones, DJ Reader és Kelechi Osemele szezonjának is vége

Három játékosnak is véget ért a szezonja tegnap.

A Cardinalsnál a sima győzelem mellé jött egy vezéráldozat, ugyanis a védelem legjobb játékosának, a pass rusher Chandler Jonesnak az első vizsgálatok alapján elszakadt a bicepsze, így ki kell hagynia a szezon hátralévő részét – mondta el a mérkőzés után Kliff Kingsbury. Idén Jones olyan sokat nem tudott hozzátenni csapata játékához, 7 nyomásgyakorlása és 1 sackje volt négy forduló alatt.

A Bengals ugyan a héten visszakapta Geno Atkinst a védőfalba, most el is vesztett onnan valakit, méghozzá az idén igazolt DJ Readert. Tom Pelissero információi szerint a quadricepse sérült meg, így az egész évet ki kell hagynia. Readernek négy nyomásgyakorlása és 18 tackle-je volt az első négy meccsen, ebből 12 úgynevezett stop volt a PFF adatai alapján, ami a támadók számára sikertelen játékot eredményezett.

A Chiefsnél a nyáron igazolt guard, Kelechi Osemele esett ki hosszabb időre (jó eséllyel a szezon hátralévő részére), miután mindkét térdében elszakadt valamilyen ín a Raiders elleni meccsen. Osemele négy nyomást engedett négy meccsen, a futást jól segítette. A helyére Mike Remmers állt be tegnap.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!