Connect with us

Hír

Dak Prescott bokája eltört, azonnal műteni kellett

A Cowboysnak sikerült legyőznie a Giantset vasárnap, de nagyon súlyos árat fizetett érte: Dak Prescott eltörte a bokáját (a törött csont át is szakította a bőrt) a harmadik negyedben. Az irányítót könnyek között szállították el a kórházba, ahol azonnal meg kellett műteni. A beavatkozás sikeres volt, de a csapatnak nyilvánvalóan a szezon hátralévő részére nélkülöznie kell az irányítót (a lenti videón látható az eset, de csak erős idegzetűeknek ajánljuk).

A Cowboys Prescottal a gyenge kezdés ellenére is az NFC East favoritja volt, így természetesen óriási érvágás a kiesése. Andy Dalton cserének jó, de hosszú távon ki fog ütközni a két játékos közötti szintbeli különbség. Ami pedig Prescottot illeti: ő idén franchise tag alatt játszott, jövőre nincs szerződése, ez a sérülés pedig nemcsak milliókba kerülhet a számára, de egy lassabb rehabilitáció a potenciális hosszú távú szerződésének is keresztbe tehet.

16 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
16 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
3 years ago

Mégiscsak bele kellett volna mennie egy kisebb összegű szerződésbe… Ez rettenetesen néz ki. A fene tudja, mi szakad közben, mert az jelentősen befolyásolja a felépülés időtartamát és minőségét. Pedig bitang jól nézett ki eddig a szezonja, még akkor is, ha most is pocsék módon kezdte a meccset és nem dicsekedhet túl sok győzelemmel. Az biztos, hogy senki sem így gondolta Dalton pályára lépését. Már csak az a kérdés, hogy Jerry úr lesz, vagy… Nem akarok ördögöt falra festeni, de a víruspara miatti jelentős bevételkiesés nem Dak malmára hajtja a vizet.

acsdav2
acsdav2
Reply to  bjeela
3 years ago

Nagyon rosszul látod a helyzetet bjeelám. A Dallasnak nem lesz más választása, mint az újabb tag. Prescott pedig boldogan alá is írja.

Balázs Molnár
Balázs Molnár
Reply to  acsdav2
3 years ago

Hát barátom neked nagyon beakadt ez a tag-es dolog 😀 én azért megvárnám a hivatalos jelentést a sérülése kapcsán

acsdav2
acsdav2
Reply to  Balázs Molnár
3 years ago

Ilyen alapon, akkor a többieknek meg nagyon beakadt a “Prescott rengeteget bukott a sérüléssel” lemez. :) Majd elválik melyikünknek van igaza.

acsdav2
acsdav2
3 years ago

“ez a sérülés pedig nemcsak milliókba kerülhet a számára”

Ezt nagyon rosszul gondoljátok. Szerintetek Jones kiengedi a piacra Dak-et egy ilyen 4,5 meccs után? Bolond lenne. Amúgy se tudtak volna megegyezni egy record-breaking év után, amikor minden ütőkártya Prescott kezében van. Így legalább lehet mondani, hogy miért jó a tag mindkét félnek. Az mondjuk elég borsos lesz a Dallasnak.

juhaszvik
juhaszvik
3 years ago

Giants drukkerként is azt kívánom, hogy inkább ne nyerjük meg a csoportot 20 éven át*, mint hogy bárkinek is ilyen sérülése legyen. Szupergyors felépülést Dak!

(* – mondjuk tudunk mi úgy is SB-t nyerni)

d zoli
d zoli
3 years ago

Jobbulást Eső!

LG
LG
3 years ago

Jujj de csúnya volt :( a belinkelt videón már az utolsó előtti lépésnél látszik, h az a boka rosszul ért földet, utána meg megtörtént a borzalom. Remélem hamar felépül, megérdemelné, h a karrierje ne érjen itt véget (és itt nem pont a testi rehabra gondolok, hanem a lelkire is) 🤞

ahanem
ahanem
3 years ago

fantasy team in shambles

Raist
Raist
3 years ago

comment image

Ez azért inkább acsdav2 gondolatait támasztja alá (utolsó mondat elég egyértelműen).

László
László
3 years ago

Hát ezt a videót nem kellett volna megnéznem.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x