Connect with us

Hír

Elég rosszul áll egészséges elkapókból a Buccaneers

Ma éjjel a Tampa Bay Buccaneers látogat a Chicago Bears csapatához, a floridaiaknál pedig nem néz ki túl jól az elkapók egészségügyi állapota. A hivatalos sérülésjelentésből kiderül, hogy Chris Godwin és Justin Watson sem áll majd Bruce Arians, vagy épp Tom Brady rendelkezésére, ráadásul Mike Evans és Scotty Miller játéka is kérdéses. Evans egyáltalán nem edzett a héten, Miller pedig csak tegnap, és akkor is limitáltan. Rajtuk kívül már csak az ötödik körös újonc Tyler Johnson, illetve Jaydon Mickens és Cyrill Grayson vannak rosteren a WR-ek közt.

Egészséges futókból sincs eleresztve a gárda, ugyanis LeSean McCoy biztosan nem lép pályára és jó eséllyel Leonard Fournette sem, így csak Ronald Jones és az újonc Ke’Shawn Vaughn áll rendelkezésre. És akkor azt még nem is említettük, hogy a tight end OJ Howard egész szezonra kidőlt.

A Bears sérülésjelentéséből az derül ki, hogy a safety Deon Bush biztosan nem játszik, a szintén safety Sherrick McManis nagy valószínűséggel nem lép pályára, az elkapó Darrell Mooney pedig kérdőjeles besorolást kapott.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások