Connect with us

Hír

Jack Easterby lesz a Texans general managere a szezon végéig

A Texans hétfőn kirúgta a general manager és főedző Bill O’Brient, így két pozíciót kellett egyszerre betölteni a csapatnál. Az ideiglenes főedző Romeo Crennel lett, most pedig az ideiglenes GM személyére is fény derült, aki nem más, mint Jack Easterby (korábban EVP of football operations), írja John McClain.

Easterby a szezon végéig látja el a feladatokat (utána visszatér eddigi pozíciójába), ezen kívül azt is megtudtuk, hogy a tulajdonos Cal McNair előbb új general managert fog keresni, és majd ő választhatja ki a főedzőt, azaz a hagyományos utat követi majd a Texans.

Easterbynek elég furcsa útja volt a csúcsra, ugyanis úgy kezdett el dolgozni a Chiefsnél, mint a játékosok karakterének fejlesztéséért felelős személy, és a Patriotsnál is hasonló szepet töltött be, tehát a focihoz alapvetően nincs sok köze, a személyes kapcsolatokban viszont jeleskedik. A Texanshoz úgy került, hogy jó kapcsolatot ápolt Bill O’Briennel, majd szerepe volt abban, hogy leváltsák a főedzőt/GM-et és jelenleg is elég nagy szava van a szervezeten belül, várhatóan bele fog szólni az új general manager kinevezésébe is (hacsak nem akarja megtartani magának a posztot).

10 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Debreceni József
Debreceni József
2020-10-08 09:03

Úgy tudtam, de úgy… Ez a Cal egy síkhülye: egy hülye f@sz 7 évig altatta a hülyeségeivel, odahozza a spanját vezető pozícióba aki hátbaszúrja és aktívan résztvesz a kirúgásában, erre neki adják a koronát. Ennyire nem lehet hülye a McNair család minden tagja, hát nincs ott senki aki azt mondaná hogy Cal, ez így nem lesz jó?!

bjeela
bjeela
Reply to  Debreceni József
2020-10-08 12:13

Hogy lehet ilyen hülye kérdést feltenni? Ez nem Taxans specifikus, néhány kivételtől eltekintve általános jelenség az NFL-ben. Te láttad pl. a Bears vezető kiválasztási stratégiáját az elmúlt 30 évben?

Debreceni József
Debreceni József
Reply to  bjeela
2020-10-08 12:47

Létezik olyan hogy Bears? 🧐🥺🥴😅
Azért őszintén, mikor tudod hogy egy bizonyos vezető tönkretette a frsnchuse-odat, évekre elintézve azt, nem hagyod hogy az ugyanabból az iskolából jövő ex-puszipajtása átvegye a helyét, nem? Egy kibaszott pap, érted, azért ide még egyetlen franchise se süllyedt eddig.

bjeela
bjeela
Reply to  Debreceni József
2020-10-08 12:57

Létezik.

A kérdésed értelmezhetetlen épeszű fejjel, de ha NFL tulajdonosi mércével nézem, akkor…. őőőőőőő…. de!

Debreceni József
Debreceni József
Reply to  bjeela
2020-10-08 13:09

Cal McNair arca van a Révai értelmező szótár “ezüstkanállal a szájába született” kifejezés mellett. Gondoljátok csak végig, ahhoz hogy egy NFL franchise tulajdonosa legyél kell egyszer rohadt sok pénz meg kapcsolati tőke, amit síkhülye nemigazán tud összehozni, kivéve ha apuci meg anyuci alátolja. Na, valami ilyesmi van itt is, más magyarázatot egyszerűen nem tudok erre elfogadni. Van egy, az NFL által készített sorozat a BLM jegyében ahol fekete edzőkkel beszélgetnek az őket, a fociban eltöltött idő alatt ért attrocitásokról. Az egyik részében Cal McNair, talán az anyja és a felesége beszélgetnek Romeo Krennel-el erről az egészről, tényleg hihetetlen az amiket az öreg edző mesél hogy megtörténtek vele és a családjával. A McNair család kérdéseket tesz fel hogy megértse ezt az egészet, Cal kérdéseiből amiket feltesz egyszerűen süt a butaság, hogy mennyire ostoba az a faszi. A felesége, természetesen egy szőke, fiatal(abb), még mindig csinos menyecske, ezerszer intelligensebbnek tűnik mellette. Hihetetlen hogy ilyen emberek irányítanak ekkora bizniszeket, Donald Trump kettő b@zdmeg,de komolyan.

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
Reply to  Debreceni József
2020-10-08 14:21

comment image

ducksfan
ducksfan
Reply to  Bélabá a csótány
2020-10-08 17:07

ez a kép mondjuk épp a hozzáértést mutatja (én is inkább a cheerleaderekkel fotózkodnék mint a játékosokkal)
bár ez elég régi kép lehet, a tavalyi cheerleader különítmény Londonban jobban nézett ki

bjeela
bjeela
Reply to  Debreceni József
2020-10-08 15:10

Láttad te már a 97 éves Virginia Halast? Vagy a fiait? Úgy örököltek egy csapatot, hogy fingjuk nem volt, mit kellene vele csinálniuk. Az egyetlen érdemük, hogy nem itták el…

Maradjunk annyiban, hogy temérdek csapattulajdonos van, aki pont nem ért az egészhez semmit. És ha ért, mint pl. a Cowboys esetében, az sem biztos, hogy előny. ;)

Debreceni József
Debreceni József
Reply to  bjeela
2020-10-12 09:06

Egy pap! Egy kib@szott pap!!! 🤣

Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
Reply to  Debreceni József
2020-10-08 13:09

Benne bízik. Elhiszi, hogy amit Nála meggyón, köztük marad. És mivel ebben nem csalódott, ezért úgy gondolja, biztos jó lesz csapatvezetőnek is. :D

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x