Connect with us

Hír

Jack Easterby lesz a Texans general managere a szezon végéig

A Texans hétfőn kirúgta a general manager és főedző Bill O’Brient, így két pozíciót kellett egyszerre betölteni a csapatnál. Az ideiglenes főedző Romeo Crennel lett, most pedig az ideiglenes GM személyére is fény derült, aki nem más, mint Jack Easterby (korábban EVP of football operations), írja John McClain.

Easterby a szezon végéig látja el a feladatokat (utána visszatér eddigi pozíciójába), ezen kívül azt is megtudtuk, hogy a tulajdonos Cal McNair előbb új general managert fog keresni, és majd ő választhatja ki a főedzőt, azaz a hagyományos utat követi majd a Texans.

Easterbynek elég furcsa útja volt a csúcsra, ugyanis úgy kezdett el dolgozni a Chiefsnél, mint a játékosok karakterének fejlesztéséért felelős személy, és a Patriotsnál is hasonló szepet töltött be, tehát a focihoz alapvetően nincs sok köze, a személyes kapcsolatokban viszont jeleskedik. A Texanshoz úgy került, hogy jó kapcsolatot ápolt Bill O’Briennel, majd szerepe volt abban, hogy leváltsák a főedzőt/GM-et és jelenleg is elég nagy szava van a szervezeten belül, várhatóan bele fog szólni az új general manager kinevezésébe is (hacsak nem akarja megtartani magának a posztot).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!