Connect with us

Hír

Geno Atkins és David Njoku visszatérhet, Jamal Adams viszont majd csak két hét múlva

A Bengals védelme egy fontos puzzle-darabbal bővül, ugyanis a vasárnapi Ravens elleni találkozóra visszatér a védőfalember Geno Atkins, aki vállsérülés miatt kihagyta az első négy mérkőzést – írja a PFT. A Bengals az ötödik legtöbb futott yardot engedte eddig a ligában, ennek a csökkentésében is segíthet Atkins – mondjuk a Ravens ellen pont nem lesz egyszerű dolga.


A Browns a vasárnapi meccs előtt aktiválja sérültlistáról David Njokut – írja az AP. A tight end az első héten 50 yardot és egy TD-t szerzett, majd megsérült a térde és azóta IR-en volt. A poszton Austin Hooper, Harrison Bryant és Stephen Carlson összesen 155 yardot és két TD-t szerzett Njoku távollétében.


Ezen a héten még nem térhet vissza Jamal Adams a Seahawksba, de minden bizonnyal a következő mérkőzésre már igen. A Hawks jövő héten bye weeken van, így a safety még pihenhet egy kicsit, de a hetedik fordulós Cardinals elleni találkozón jó eséllyel már pályára fog tudni lépni, írja az NFL.com. Adams helyén a korábbi gyakorlócsapatos Ryan Neal egyébként korrekten játszott, szerzett két interceptiont is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!