Connect with us

Hír

IR-re került a Dolphins elsőkörös falembere

A Dolphins támadófala elég borzasztóan néz ki, a problémákat pedig tetézi, hogy sérültlistára kellett tenni a lábfeje miatt az idén első körben draftolt, kezdő bal oldali tackle Austin Jacksont – írja Hal Habib.

A korábbi USC-játékos idén eddig nem engedett sacket, de 11 nyomást igen, illetve volt két büntetése is. A PFF értékelései alapján a minimum 20 százalékban pályán lévő tackle-ök közül (76-an vannak) az ötödik legrosszabb értékelést kapta első négy fordulós játéka alapján. A helyét Julie’n Davenport veheti át, aki az utóbbi évek egyik legrosszabb kezdő tackle-je volt a Texansban.


Tegnap írtunk arról, hogy a Cowboys bal oldali tackle-je, Tyron Smith akár IR-re is kerülhet és kihagyhatja a szezont a nyaksérülése miatt. Azóta biztossá vált a dolog, Smith idényének vége.


Arról is volt már szó korábban, hogy Austin Ekeler megsérült és több hetet ki kell hagynia. Most IR-re tette őt a Chargers, így legalább a következő három mérkőzést ki kell ülnie. Justin Jackson és Joshua Kelly veszi majd át a szerepét.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
baglacko
baglacko
3 years ago

Már a drafton is arról volt szó, hogy lehetett volna Jacksonnál jobb tackle-t választani 1/18-ra. Remélem fejlődni fog, nem akarom, hogy bust legyen belőle.

Amúgy meg így, hogy nincs egy normális LT, jöhet Tua ő neki úgyis a Jesse Davis lesz a blindside-on, ami szuperr életbiztosítás A:SD:ASD:D:D

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x