Connect with us

Érdekességek

Ha a Jets így folytatja, a valaha volt legrosszabb csapat lehet

A New York Jets akár úton is lehet egy 0-16-os szezon felé, amire csak kétszer volt példa a liga történetében. Azonban még a 2008-as Lionst és a 2017-es Brownst is alulmúlhatja a Jets, amennyiben így folytatja.

A hétvégi Dolphins elleni 24-0-s vereség után a Jets pontkülönbsége 75-185, azaz mínusz 110 jelenleg, ami magasan a legrosszabb az NFL-ben (a Jaguars a második -56-tal, a Washington a harmadik -54-gyel). Ha ezt kivetítjük 16 meccsre, akkor azt kapjuk, hogy a Jets mínusz 293-as pontkülönbséggel zárná az évet ebben az ütemben, ami rekord lenne. Ezt a csúfos eredményt jelenleg az 1976-os Buccaneers tartja mínusz 287-tel. Ez volt a Bucs franchise történetének első szezonja, a legtöbben őket tartják a valaha volt legrosszabb NFL-csapatnak.

Persze van remény a Jetsnek, el lehet ezt kerülni, lehet javítani. Yardmennyiségben például 1660-nál tart a csapat, tavaly viszont a szezon ezen pontján még rosszabb volt a gárda, akkor csak 1254-ez szereztek.

Mindenesetre nagy favorit jelenleg a Jets az 1/1-es pick megszerzésére (egyes modellek alapján már 50% felett van az esélyük erre), amivel megszerezhetnék Trevor Lawrence irányítót, aki talán megfordíthatná a csapat szerencséjét (egy edzőváltással együtt). Persze könnyű feladat nem várna rá, az biztos.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!