Connect with us

Érdekességek

Ha a Jets így folytatja, a valaha volt legrosszabb csapat lehet

A New York Jets akár úton is lehet egy 0-16-os szezon felé, amire csak kétszer volt példa a liga történetében. Azonban még a 2008-as Lionst és a 2017-es Brownst is alulmúlhatja a Jets, amennyiben így folytatja.

A hétvégi Dolphins elleni 24-0-s vereség után a Jets pontkülönbsége 75-185, azaz mínusz 110 jelenleg, ami magasan a legrosszabb az NFL-ben (a Jaguars a második -56-tal, a Washington a harmadik -54-gyel). Ha ezt kivetítjük 16 meccsre, akkor azt kapjuk, hogy a Jets mínusz 293-as pontkülönbséggel zárná az évet ebben az ütemben, ami rekord lenne. Ezt a csúfos eredményt jelenleg az 1976-os Buccaneers tartja mínusz 287-tel. Ez volt a Bucs franchise történetének első szezonja, a legtöbben őket tartják a valaha volt legrosszabb NFL-csapatnak.

Persze van remény a Jetsnek, el lehet ezt kerülni, lehet javítani. Yardmennyiségben például 1660-nál tart a csapat, tavaly viszont a szezon ezen pontján még rosszabb volt a gárda, akkor csak 1254-ez szereztek.

Mindenesetre nagy favorit jelenleg a Jets az 1/1-es pick megszerzésére (egyes modellek alapján már 50% felett van az esélyük erre), amivel megszerezhetnék Trevor Lawrence irányítót, aki talán megfordíthatná a csapat szerencséjét (egy edzőváltással együtt). Persze könnyű feladat nem várna rá, az biztos.

10 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vicgeordie
Vicgeordie
3 years ago

Én a Jets helyében szezon végéig semmiképp nem rúgnám ki Gaset. Még a végén nyernének 1-2 meccset teljesen feleslegesen és oda lenne Lawrence

ducksfan
ducksfan
3 years ago

de hát nem ti szoktátok írni, hogy ezek a kiváló teljesítmények nem tarhatók fel egy egész szezonon át? ;)

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  ducksfan
3 years ago

Attól tartok, hogy a Jets képes lesz ilyen konzisztens teljesítményt nyújtani. Fegyelmezett csapat! Még véletlenül sem fordulhat elő, hogy esetleg nyernek. :)

Kopi3.14
Kopi3.14
Reply to  ducksfan
3 years ago

Most gondolj bele! Mi lesz, ha formahanyatlanak is?

ducksfan
ducksfan
Reply to  Kopi3.14
3 years ago

Elkezdenek nyerni?

Kopi3.14
Kopi3.14
Reply to  ducksfan
3 years ago

Vagy még szarabbak lesznek.

euskadi68
euskadi68
3 years ago

Nem is emlékszem, hogy mikor nyert a Fins kapott pont nélkül.
Mi aztán tudjuk, hogy Gase egy főnyeremény. :(

Satya
Satya
3 years ago

76-ban még csak 14 meccses volt a szezon, és annyi meccs alatt sikerült a Tampának összehozni a -289 pontkülönbséget. Ettől mondjuk nem lesz jobb a mostani Jets, de az a Tampa még ennél is sokkal szarabb volt.

Kopi3.14
Kopi3.14
3 years ago

Mert pont csak Lawrence hiányzik a sikerhez.

bjeela
bjeela
Reply to  Kopi3.14
3 years ago

Jajaja, mint a Bengalsnak Burrow.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x