Connect with us

Érdekességek

Ha így folytatódik, akkor a Cowboysé lesz az NFL történetének legrosszabb védelme

Tegnap írtunk arról, hogy a Jets lehet minden idők legrosszabb csapata, köszönhetően annak, hogy a labda mindkét oldalán gyenge a gárda. Fő azonban az optimizmus, a New York-iak ugyanis elmondhatják magukról, hogy még így is jobb a védelmük, mint a Cowboysé.

A Dallas 2-4-es mérleggel áll, köszönhetően Dak Prescott és az offense emberfeletti teljesítményének (az IR-re került irányító még mindig vezeti a ligát passzolt yardokban, pedig a múlt héten nem is játszott). A védelem ugyanis olyan borzasztó, hogy arra gyakorlatilag már nincsenek is szavak: hat meccs alatt 218 pontot engedett, ami ilyen ütemben a szezon végén 581 lenne. Ez 48-cal lenne több, mint a Baltimore Colts 1981-es negatív rekordja (533).

A ligában jelenleg egyetlen csapat sem engedett 192-nél (Vikings) többet, a Jets speciel 185-nél tart. Így hiába szerzett a Cowboys támadósor hat meccs alatt 173 pontot (aminél csak a Bucs, a Ravens és a Chiefs jegyzett többet), csak a fantasy tulajdonosoknak okoztak vele örömöt.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
d zoli
d zoli
3 years ago

Lehet, hogy a Jets D rosszabb. De a Boys több pontot nyel be, mert az ő O-juk jobb, mint a new Jersey dumpsterfire-é. Ha a Dallas termel, az ellenfél nem dőlhet hátra a 21. pont után. Hát megszórják őket. Jól.

gyeek
gyeek
3 years ago

Na, végre valami elismerés! Fontos dolognak tartom, hogy mindenki frontális lebenyébe eljusson az információ, hogy micsoda kolosszális elbaszás az idei Cowboys védelem. Azt hiszed rossz a csapatod védelme? Nézz meg egy Cowboys meccset és máris jobban fogod értékelni kedvenceid beleadott munkáját! :D

Kovi
Kovi
3 years ago

Két hete még a Seattle-re írtátok ugyanezt :D

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x