Connect with us

Összefoglaló

Hosszabbításban győzött a Titans, már nem nyeretlen a Falcons és a Giants

A Falcons kiütéssel, a Giants drámaian nyerte meg idei első mérkőzését, a Titans és a Texans hosszabbításos izgalmas, mérkőzést vívott egymással, a Lions pedig végre valahára nem adta le 10+ pontos előnyét.

Houston Texans @ Tennessee Titans 36-42 (OT)

A mérlegek alapján aligha számíthattunk egy ennyire kiélezett, izgalmas és magas színvonalú találkozóra, de a pályán lévők mindent megtettek a nézők szórakoztatásáért (ilyennek kellett volna lennie a Browns-Steelers meccsnek is…).  A mérkőzést a Titans kezdte jobban, 14-0-ra vezetett, majd egy drive-ra összekapta magát a Texans, de a félidő végén így is 21-10-re mentek a hazaiak. A harmadik negyed viszont a Texansé lett, a Titans támadófala és specieális egysége is többször hibázott, így a negyedik negyed már houstoni előnnyel (23-21) kezdődött. Ezután gyors lövésváltás, majd Tannehill kvázi egyetlen rossz dobását megbüntette a Texans, de a végén a Titans egy hihetetlen 2 perces drive-ot vezetett és hosszabbításra mentette a találkozót, majd be is húzta a W-t. Tanulságok.

  • Derrick Henry nagyon jó

Nem voltam elragadtatva attól, hogy a Titans ennyire ragaszkodott Henryhez, de úgy néz ki, hogy ő a Titans Le’Veon Bellje, és ha volt csapat, amelyiknek megérte a nagy pénzt rááldozni a futóra, akkor az a Tennessee. Egyszerűen működik a rendszer, Henry tökéletesen érzi, hol nyílhatnak meg előtte a lyukak, és valami elképesztő, hogy egy ekkora darab test képes lesprintelni DB-ket egy 94 yardos TD-nél. A hosszabbítást is ő döntötte el: előbb egy 53 yardos elkapással helyzetbe hozta a csapatot, majd wildcat formációból, 3. kísérletre be is futott a célterületre.

A mérkőzést 212 futott yarddal, 9,6 yardos átlaggal és két TD-vel fejezte be, emellett volt két elkapásból 52 yardja. Mellette ráadásul Jeremy McNichols is jól teljesített, öt futásból 51 yardot termelt, a futójáték hibátlan volt.

  • A Texans offense-ben továbbra sincs koncepció

Szép-szép, hogy sikerült megnehezíteni Titans dolgát, de ez a csapat legfeljebb mentalitásában lett jobb Bill O’Brien leváltása óta. A támadósor effektíve semmit nem javult, továbbra is attól függ, hogy Watson épp MVP-formában játszik-e, vagy sem. Ha igen, akkor is csak oké, mert ha épp Will Fuller elszalad, vagy a QB meghosszabbítja a játékot, akkor tudnak haladni, de nem igazán van koncepció, a játékhívások nem kreatívak, továbbra sincs kihasználva a keret diverzitása. Hiába van ott egy Duke Johnson vagy épp David Johnon, a futók nincsenek bevonva a passzjátékba (négy target összesen), futni meg ilyen támadófal mögött nem lehet. Egyedül annak lehet örülni, hogy Watson egy top irányító (28/37, 335 yard, 4 TD), aztán valaki előbb-utóbb csak épít köré valamit. A védelemről pedig annyit, hogy sikeresen asszisztáltak a futó- és a passzjátékhoz is, meccsenként legfeljebb 1-2 alkalommal képesek megállítani egy kicsit is valamire való offense-t. Szegény JJ Watt.

  • Ryan Tannehill is jó

Bár sokáig nem fenntartható ez a sorozatos egy labdabirtokláson belüli győzelem, lassan ideje elismerni, hogy Tannehill nem egy egyszezonos csoda. A meccset 364 yarddal, négy TD-vel és egy INT-tel fejezte be, a Titans pedig 600+ total yardot gyűjtött. Volt pár egészen elképesztő dobása, a kötelezőket mindig hozza, praktikusan csak egy rossz passza volt, amikor a 4. negyedben, egy pontos hátrányban mindenképp 60 yardot szeretett volna haladni, amit végül a védő halászott le (és ez sem volt homály). Mindemellett az önbizalma is a helyén van (ami Adam Gase után egy kisebb csoda), idén van annyira clutch, mint bárki. Ebben természetesen Arthur Smith keze is benne van, aki bármikor képes előhúzni valamit a kalapból, most épp a TE Anthony Firkserrel sokkolta a Texans teljesen felkészületlen védelmét, aki 113 yardot és egy TD-t gyűjtött, de Adam Humphries is átlagon felül teljesített. Ha sikerülne a jó játékot stabil előnnyé kovácsolni és úgy is hozni pár meccset, ahogy a Bills ellen sikerült (illetve a most kétszer is rontó Gostkowski sem ijesztgetné a sajátjait), akkor minden további nélkül felhelyezhetjük a csapatot a legmagasabb polcra.

(renningan)

Atlanta Falcons @ Minnesota Vikings 40-23

Úgy tűnik, jót tesz a főedző menesztése a csapatokkal, ugyanis a Texans után a Falcons is sima győzlemet aratott a HC kirúgása utáni első meccsen. Gyorsan megalapozta a hangulatot, hogy Kirk Cousins interceptiont dobott a mérkőzés első játékából, majd ebből a fajtából dobott még kettőt a félidő vége előtt (Deion Jones, Foye Oluokun és AJ Terrell húzták le őket). Érdekes, hogy a Falcons idén összesen nem szerzett 3 interceptiont öt meccs alatt, most meg egy félidő alatt összejött mindez.

A Falcons kihasználta ezeket a hibákat és egyébként is jól játszott támadóoldalon. Matt Ryan jövője felkapott téma volt a héten, de most parádésan játszott: 40 passzából 30 volt sikeres 371 yardért, 4 TD-ért és egy 136,6-os passer ratingért. Legjobb elkapója Julio Jones volt, aki 8 elkapásból 137 yardot és 2 TD-t tett fel a táblára, de Gage, Ridley és Hurst is elérte az 55 yardot.

Hamar eldőltek a dolgok, 20-0 volt a félidő, 30-7 a harmadik negyed végén, így a Vikingsnak jött a szokásos garbage time statisztikajavítás, ahol az újonc Justin Jefferson 9 elkapásból 166 yardig és 2 TD-ig jutott, Kirk Cousins 343 yardig és 3 TD-ig a 3 interceptionje mellett, de Irv Smith, Adam Thielen és Kyle Rudolph is elérte a 45 yardot.

A Falcons így megszakította nyeretlenségét és utolérte a Vikingst 1-5-ös mérleggel.

(katonadani)

Washington Football Team @ New York Giants 19-20

Ha látványos és színvonalas nem is, küzdős és kiélezett meccs volt az NFC Least két gyengébb csapatának ütközete, ahol a Giants megszerezte idei első győzelmét, a Football Team pedig zsinórban ötödik vereségét könyvelte el.

Daniel Jones felemás volt: voltak szép futásai (összesen 74 yardért), voltak jó passzai, de csak 112 yardig jutott és voltak hibái is, kiemelten a red zone-ban dobott interceptionje (a Giants 0/3 volt a vörös zónán belül, egy turnover, 2 FG). A touchdownja szép volt, ráadásul 145 passzkísérlet után dobott ismét hatpontost – érdekesség, hogy idén csak Darius Slayton kapott el tőle TD-t. Megemlíthető még, hogy az 1/4-es tackle, Andrew Thomas nem kezdett a meccsen fegyelmezési okokból, mert elkésett egy meetingről. A számai ellenére a futó Devonta Freeman egyébként egész jól mutatott a találkozón.

A túloldalon Kyle Allen szintén felemás volt és újra megmutatta, hogy nem lehet vele számolni kezdőként, ellenben cserének a jobban közt lehet. Dobott egy interceptiont korábbi csapattársának, James Bradberrynek, illetve a végén kiütötték a kezéből a labdát, amiből Mr. Irrelevant (Tae Crowder) szerzett fumble return TD-t. A Giants defense egyébként rendben van, a két turnover mellett 3 sacket jegyeztek és a végén a 2 pontost is sikerült megállítaniuk.

Ugyanis Ron Rivera 20-19-nél a legvégén nekiment a kétpontosra, hogy megmentsen minket a hosszabbítás fáradalmaitól. Köszönjük!

(katonadani)

Detroit Lions @ Jacksonville Jaguars 34-16

Nem volt kérdés, melyik volt a jobb csapat. A Lions már a mérkőzés korai szakaszában nagy előnyre tett szert, amit végig meg is tudott tartani. A Detroit az első négy labdabirtoklásból 17 pontot ért el, és abban az egyben is csak egy kihagyott field gól miatt nem tettek pontokat a táblára. Az első félidőben a Jaguars kétszer vesztett labdát és összesen 3 pontot ért el.

A szezon eddigi szakaszáig a liga legrosszabb futás ellen védelmével “büszkélkedhetett” a Lions. Meccsenként 170 yardot átlagoltak ellenük, így joggal gondolhatta a hazai csapat, hogy nekik is lesz keresnivalójuk a földön. A bye week alatt azonban Patricia rendbe rakta a csapatát, és 16 futásból mindössze 44 yardot engedtek a Jaguarsnak. A futójáték teljes hiányában, ráadásul az eredmény után futva képtelen volt felvenni a ritmust Minshew csapata. A fiatal irányító nevéhez fűződik mindkét labdaeladás és hiába játszott DJ Chark, első számú célpontja most sem nyújtott jó teljesítményt. Jól jellemzi a csapat helyzetét, hogy élete első field goaljaira készülő Jon Brown volt a kicker, aki 2-ből 1-et hajtott végre sikeresen.

A Lions oldalán viszont ment a futás. D’Andre Swift első 100 yardos NFL-meccsét játszotta le, ami mellé két TD-t is vállalt. Rajta kívül Golladayt kell kiemelni, aki ugyan csak 4 elkapással zárt, minden megmozdulása aranyat ért. Levédekezni nem lehetett és még a kissé alul dobott labdáknál is kijött belőle az extraklasszis. A Lions összesen több mint 400 yardot haladt előre, amiből 180 a földön jött össze és magabiztosan győzték le a gyengébb csapatot.

Két gyenge edzői gárdából kiderült melyik a gyengébb, és az is, hogy egyértelműen melyiknek van jobb irányítója. A Lions 2-3-mal még nem kell teljesen temesse a szezonját (főleg látva a sorsolásukat), míg a Jaguarsnál lassan az edzőcsere is téma kell legyen és lehet gondolkozni a következő top5-ös picken a drafton, főleg annak fényében, hogy Myles Jack és még további három kezdő játékos is sérülten hagyta el a pályát.

(alatriste)

37 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
37 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fanyul23
Fanyul23
2020-10-19 12:06

Ujra jatekban vagyunk, csoportelsocontender!!

rowi
rowi
Reply to  Fanyul23
2020-10-19 13:00

végül is csak másfél meccsre van az első hely

Fanyul23
Fanyul23
Reply to  rowi
2020-10-19 13:01

Es extra esely lehet hogy a sorsolad szeszelye miatt meg sok meccsunk lesz az NFC EAST-tel🤡

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  Fanyul23
2020-10-19 18:08

Ha Elit nem rúgtátok volna ki, indulhatna a SB run! :)

Fanyul23
Fanyul23
Reply to  Megawatt Szvetozár
2020-10-19 19:25

Ugy nez ki a klonozas nem jott be, meg silanyabb termek lett az eredmeny, szoval akar reaktivalhatjuk is.

redbull76
redbull76
2020-10-19 12:21

Valaki értette a texanst a végén? Miért nem rùgtak extrapontot? Lett volna +8.

makosteszta
makosteszta
Reply to  redbull76
2020-10-19 12:40

De ha meg van a két pontos, akkor ha fejre áll Tannehill, akkor se hozzák már vissza a meccset.

redbull76
redbull76
Reply to  makosteszta
2020-10-19 12:40

Csak az extrapontot 90+%-ban értékesítik a kétpontost meg 50.

makosteszta
makosteszta
Reply to  redbull76
2020-10-19 13:01

Gyors matek:

Tételezzük fel a fenti esélyeket, és mellé tegyük fel, hogy a Titans 50% eséllyel meg végig a pályán:

Ha a Houston 1 pontosat rúg:

Sikeres extra pont 0.9 x esély hogy a Titans végig megy a pályán 0.5 x sikeres két ponton = 0.225
Sikertelen extra pont 0.1 x esély hogy a Titans végig megy a pályán 0.5 x sikeres egy pont (feltéve, hogy azt válsztják) = 0.045
Tehát összesen 27% esélye van így a Titansnak döntetlenre menteni a meccset.

Ha a Houston 2 pontosat csinál:

Sikeres 2 pont: a Titansnak nincs esélye menteni a meccset
Sikertelen 2 pont 0.5 x esély hogy a Titans végig megy a pályán 0.5 x sikeres egy pont (feltéve, hogy azt válsztják) = 0.225
Tehát ekkor 22.5% esélye van a Titansnak döntetlenre menteni a meccset

makosteszta
makosteszta
Reply to  makosteszta
2020-10-19 13:01

Általánosabb formula:
Ha a Titansnak ‘x’ esélye van végig menni a pályán, akkor Houston 2 pontos esetén 0.45*x esélye van menteni a meccset, míg 1 pontos esetén 0.54*x esélye, azaz a Titans offensétől függetlenül megérte a 2 pontos.

Fetyke
Fetyke
Reply to  makosteszta
2020-10-19 14:01

Na látod! Ebbe a nagy matekozásba bukott bele Zimmer is múlt vasárnap!

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  Fetyke
2020-10-19 18:08

Ott még legalább volt mit matekozni. Nem gondoltam volna, hogy az Atlantai Önsorsrontók képesek lehetnek legázolni bárkit is :(
Zimmerre nem tudok haragudni, egész jó filmzenéket ír :)

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  makosteszta
2020-10-19 16:01

Szerintem ebbe a matematikát ilyen szinten teljesen felesleges belekeverni. Itt nem beszélhetünk egyforma esélyekről, mint a kockadobásnál.
Egy nyilvánvalóbb példa, az érthetőség kedvéért: ha mondjuk 45 yardos távolságból rúghatsz döntő FG-t a meccs végén (4. down and 15) és tudod, hogy
1. az NFL rúgók átlaga onnan mondjuk 80% és
2. a 4 and 15 esélye ehhez képest elenyésző,
nyilván rúgatnod kell.
Viszont tudod, hogy a te konkrét kickered el sem bírja a rúgni a postig a labdát. Muszáj rámenned a negyedikre, statisztika és esélyek ide vagy oda.
A jelen helyzetben is durva tévedés valamilyen esemény esélyeit a nagy NFL átlagból kivetíteni két olyan csapatra, amelyek 20 év alatt 5x játszanak egymással. Valamilyen támaszt adhat a dolog, de 0,045 eltérést perdöntőnek elfogadni olyan esetben, amikor az alapadatok pontatlansága ezt sokszorosan meghaladja,…

makosteszta
makosteszta
Reply to  Megawatt Szvetozár
2020-10-19 16:26

Jó, hát nyilván nem általánosak a fenti számok, vagy pontosak. Azért használtam őket, meg “kevertem bele a matematikát”, mert a kolléga is számokkal jött. Viszont némi módosításokkal a számok körül szerintem igenis valid a fenti okfejtés. Leegyszerűsítve ebből áll az NFL edzői döntések, különböző lehetőségek/playhívások közül választhatunk és igyekezzük azt választani, ami a legjobb eséllyel vezet a győzelemre, az az esély pedig lebutítható olykor egy formulára ha hozzávetőlegesen tudjuk a változókat benne.

De szerintem azt nyugodtan mondhatjuk, hogy mind a Titansnek, mind a Texansnak a támadósora szuperált jobban a mérkőzésen, és Crannel emiatt inkább arra tette a pénzét, hogy a támadósora fogja megnyerni a meccset (ha már lehetősége van rá), mint a védelme.

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  makosteszta
2020-10-19 16:41

A számolásod teljesen rendben van, hibátlan, eszembe sem jutna belekötni. Engem az NFL “mindent számoljunk és abból csináljunk egzakt tudományt” hozzáállása zavar. Egyszerűen nincs elég adat. Ami van, abból valamilyen becslést lehet csinálni, de tizedekre/századokra pontos számítást nem. Mintha dobnánk egy kockával négyszer és azt látnánk, hogy kétszer volt egyes, egyszer-egyszer meg négyes és ötös. Ezután a tudomány teljes hatalmával kijelentjük, hogy egy véletlen kockadobás esélye:
50% egyes, 25% négyes, 25% ötös. :)

makosteszta
makosteszta
Reply to  Megawatt Szvetozár
2020-10-19 16:51

Ebben sok igazság van, de vannak számok azért hozzávetőlegesen, kisebb hibahatárral belőhetők, pl extra pontot edzés munkából is lehet valamennyire becsülni (persze a meccs-stressz abban nincs benne).

Amúgy ami meg engem zavar, hogy ezek a döntések az alapján vannak megítélve, hogy mennyire váltak be, mintha fogadnánk 100 forintban, hogy sikerül-e 6-ost dobni, végül 6-ost dobunk, és az lesz az idióta, aki nem a 6-osra fogadott.

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  makosteszta
2020-10-19 17:56

Igen, ez mindig előjön a fake játékoknál, például. Ha bejön, akkor atyám, mekkora vagányság, ha nem, akkor meg szánalmas alakok, hogyan juthatott ilyen hülyeség az eszükbe? :)

rowi
rowi
Reply to  redbull76
2020-10-19 13:00

az egy teljesen jó döntés volt, crennelt a szívembe is zártam miatta

pritek
pritek
Reply to  redbull76
2020-10-19 14:16

Nagyobb eselyed van kivedekezni egy teljes driveot, mint egy ket pontost. Azt meg ugyis csak akkor vallaljak be nagyreszt, ha egyenliteni kell vele. Ezzel szemben a meccset nyerik meg ha osszejon.

acsdav2
acsdav2
2020-10-19 13:25

Nagyon fájó a Titans elleni vereség. Nekem alapvetően nincs gondom azzal, hogy inkább a TD-t adják meg a bírók, mert akkor a kétes esett visszanézhető, de mivel ez azt eredményezi, hogy nagyobb %-ban segíti az ösztönös bírói reflex a támadókat, úgy lenne fair ezt kompenzálni, hogy a TD-t csak akkor hagyják meg, ha bizonyított a TD. A mostani AJ Brown TD esetében se volt felvétel rá, hogy ez TD lenne.

Pásztor László
Pásztor László
Reply to  acsdav2
2020-10-19 14:05

Érdekes módon volt egy ugyanilyen eset a Ravens-Eagles meccsen is, ahol a pályán kívül az elkapó térde a CB lágfejére ért le, mielött még a második lábfeje még a pályán földet ért volna. Ott nem adták meg az elkapást, pedig az volt. AJ Brownd-nál szerintem elkapás volt ugyanúgy, bár sokkal cinkesebb volt.

pritek
pritek
Reply to  acsdav2
2020-10-19 14:16

Jogos a feljajjdulas, de most oszinten. Elvetted volna minden csapattol ezt a TDt a video alapjan? Nem arrol volt szo, hogy kitakart valaki valakit. Egeszen egyszeruen ezt keptelenseg volt megallapitani, akarhanyszor nezted. Szerencsere “csak” hosszabbitasra mentette a meccset.

acsdav2
acsdav2
Reply to  pritek
2020-10-19 15:40

Nyilván most a csalódott szurkoló beszél belőlem. Én azt gondolom, hogy a TD-nek külön elbírálás alá kell esnie. Ha first downról van szó akkor maradjon ez a rendszer, hogy a pályán hozott ítélet marad. De a TD-nél szerintem az a helyes, ha bizonyítva van az elkapás.

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  acsdav2
2020-10-19 16:26

Gyakran még teljesen egyszerűnek tűnő dolgokat sem lehet mindenki megelégedésére bizonyítani. Megy a futó, egyedül, senki nem takarja el, minden szögből jól látható. Benyújtja a labdát a célterületre és közben leér a térde. Az egyik fél szerint a labdából fél centi már bent volt (TD), a másik szerint nem. Kinagyítják, kikockázzák, nem lehet eldönteni, mert az, hogy leér a térde, egy folyamat (onnan, hogy hozzáér az első fűszálhoz addig, hogy ránehezedik), miközben a labda pár centit mozdul. Call stands, jobb híján.
Ehhez képest egy elkapás, ami 5 játékos között történik, valahol a vonal mellett, milliószor bonyolultabb és azt is el kell dönteni valahogy.

acsdav2
acsdav2
Reply to  Megawatt Szvetozár
2020-10-19 21:35

Eldöntik, de szerintem nem a jó módon. Mint már írtam, szerintem ez logikátlan, hogy first down és TD esetében is ugyanúgy a pályán hozott ítélet marad, miközben TD kérdés esetében a bírók nyilvánvalóan a visszanézés lehetősége miatt a támadók javára ítélnek.

Vicgeordie
Vicgeordie
Reply to  acsdav2
2020-10-19 14:16

mondjuk az ellenkezőjére sem :) Elsőre (sztem is helyesen) megadták, aztán nézegették, de mivel nem lehetett eldönteni egyik odalra sem, így maradt a döntés “jóvanazúgy” felkiálltással (sztem inkább nem, mint igen, de ez tényleg csak érzés)

acsdav2
acsdav2
Reply to  Vicgeordie
2020-10-19 15:33

Nekem pont ezért van bajom ezzel. A bírók minden kétes esetet értelemszerűen a támadóknak fognak ítélni, mert ott a biztos visszanézés. Aztán mivel nem eldönthető, marad a pályán hozott ítélet. Szerintem ez így nem jó rendszer.

pritek
pritek
2020-10-19 14:05

Vicces volt az info Henryrol a meccs kozben a 200 futott yardok tekinteteben. Az elmult x idoszakban Henry 3 az osszes tobbi futo az NFLben 3. Szerintem jo otlet volt megtartani. Amit o csinal, azt mar nem lehet teljesen a tamadofalra fogni. Epitettek kore egy rendszert ami ha egeszseges o es Tannehill is, akkor senki ellen nem kell veresegben gondolkodniuk amikor kifutnak a gyepre. Bezuhanhat egy serulessel pillanatok alatt? Be. Be fog? Meglatjuk.

RvBalazs
RvBalazs
2020-10-19 15:11

Eddig mindig irtam egy Vikingst szapuló hosszabb szösszenetet.
Most csak azt sajnálom, hogy a végén a Bengals és Texans is le tudta adni a meccset…

Ádám Váradi
Ádám Váradi
Reply to  RvBalazs
2020-10-19 16:11

Úgy érzem te neked is Sewell-re faj a fogad:)

RvBalazs
RvBalazs
Reply to  Ádám Váradi
2020-10-19 16:26

Diggs helyett találtunk egy fiatal kevésbé primadonna(egyenlőre) helyettest, plusz némi aprót.
Van egy fejlődőképest CB sor (innen csak fejlődni lehet, de még kell ide erősiteni)
a csapat magja együtt van még 1-2 évig. Gladney jó lesz jövőre, Dantzler CB3 szintre azért fel tud fejlődni. futás ellen egész jó, de egy CB-nek ez édeskevés
Kell egy O-line, főleg egy normális T és egy G
A D-line szerintem elég ütőképes lesz, ha megtartjuk Ngakue-t és meggyógyul Hunter
Barr-nak egy trade keretein belül megköszönjük az eddigieket, mindegy mit kapunk cserébe(mondjuk Barr és egy 4. kör mehet egy második körért). Anthoni Harris FA lesz és mehet máshova, kapunk érte egy kompenzációs pick-et
Kell hozni egy veterán CB-t
Már csak bele kell buknia Kubiak rendszerének (Zimmer kérdőjeles), ezért megy a fő szurkolás.
Draft 1. kör: OT
2. kör: sajnos nincs (ha lesz pick, akkor itt egy S)
3. kör G (és legkésőbb itt egy trade S)

Ádám Váradi
Ádám Váradi
Reply to  RvBalazs
2020-10-19 16:26

En nem akartam már idén se latni Zimmert es jövőre egyenesen Eric Bienemy-t akarom :)

ahanem
ahanem
Reply to  RvBalazs
2020-10-19 20:53

és azzal mi van hogy Rhodes veterán CB? :DD jól játszik ebben a szezonban

bjeela
bjeela
2020-10-19 16:26

Szegény Zimmermann, egészen jó edző, de ebbe akár bele is bukhat. Ahogy Patriciat meg a mostani győzelem egy időre megmentette. Én azért örülnék, ha mindkettő maradna… ;)

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  bjeela
2020-10-19 18:08

Patríciát már régen elküldhették volna görögdinnyeárusnak Montenegróba, ott senkinek sem szúrná a szemét, még a ceruzát is meg lehetne magyarázni a füle mögött.

bjeela
bjeela
Reply to  Megawatt Szvetozár
2020-10-19 19:11

Stimmel, most is szezonmelós, nagy változást nem jelentene neki.

ahanem
ahanem
2020-10-19 20:41

7-9 ITT JÖVÜNK

37
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x