Connect with us

Podcast

Triple Coverage #253 – A 6. forduló összefoglalója

Kibeszéltük a hatodik forduló eddigi összes mérkőzését!

Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve a Spotifyon is elérhetőek vagyunk! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes epizódot.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Danika
Danika
2020-10-19 22:05

Patriktól a podcastban márcsak egy : kérjük vigyázzanak az ajtók zárodnak… A Blaha Lujza tér következik beszólást vártam :D

Vicgeordie
Vicgeordie
2020-10-20 09:20

szerintem a “bezzeg a Titans”- párhuzam több ponton is sántít. A Titans egy komplett, összeszokott csapat több mint egy éve, minimális változásokkal a keretben és kevés érdemi sérülttel/beteggel. Ezzel szemben a Patriotsnak az új, COVID IR-ről visszatérő QB-val, felforgatottott támadófallal, rengeteg sérülttel/beteggel/opt outolóval, nem létező előszezonnal sokkal nagyobb szüksége lenne minden egyes gyakorlási lehetőségre, így nekik pár elmaradt edzés nagyobb érvágás.

Természetesen nem (csak) ezen múlott a vasárnapi gyalázat, de a COVID-on kívül sztem nem sok közös van a két csapat helyzetében (arról már nem is beszélve, hogy láttuk, ahogyan a Titans nemedzett:)

katonadani
Reply to  Vicgeordie
2020-10-20 09:25

azt értem, miért nem fejlődött ez idő alatt a Pats, de mitől omlott össze ennyire? ezt nem lehet a covidra fogni, mert oké nem edzettél, nem javultál, de nem kellett mindent elfelejteni, amit eddig valaha megtanultál a fociról :D

Vicgeordie
Vicgeordie
Reply to  katonadani
2020-10-20 09:35

sztem nem felejtettek el semmit, egyszerűen életükben nem játszottak még ilyen felállásban, főleg a támadófalban. Összeszokottság nulla volt, konkrétan 2 rookie (Herron, Onwenu) és egy redshirt rookie (Froholdt) játszotta végig a meccset ott úgy, hogy előtte egyszer sem tudtak együtt gyakorolni. Pedig ha valahol fontos ez, az pont az OL. És ahogy ti is mondtátok, nagyjából ezen el is dőlt a meccs.

szóval ha újoncokkal és PS-ból felhozott emberekkel kell edzés nélkül lehoznod egy meccset, az azért másabb helyzet, mint ami a Titans-nél előállt :)

Vicgeordie
Vicgeordie
Reply to  katonadani
2020-10-20 09:35

sztem nem felejtettek el semmit, egyszerűen életükben nem játszottak még ilyen felállásban, főleg a támadófalban. Összeszokottság nulla volt, konkrétan két rookie (Herron, Onwenu) és egy redshirt rookie (Froholdt) játszotta végig a meccset ott úgy, hogy előtte egyszer sem tudtak együtt gyakorolni. Pedig ha valahol ez fontos lenne, az pont az OL. És ahogy ti is mondtátok, nagyjából ezen el is dőlt a meccs.

szóval ha kulcsposztokon újoncokkal és PS-ból felhozott emberekkel kell edzés nélkül lehoznod egy meccset, az azért másabb helyzet, mint ami a Titans-nél előállt :)

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x