Connect with us

Hír

Jason Pierre-Paul el akarja pusztítani a Giantset hétfő éjjel

Jason Pierre-Paul 2017-ben játszott utoljára a Giantsben, azóta viszont elég sok változás történt a Nagy Almában, konkrétan alig fog találni olyan játékost vagy edzőt a hétfő éjjeli összecsapáson, akivel együtt dolgozott korábban. Ez lesz egyébként a pass rusher második csörtéje volt csapata ellen, de még mindig bosszúra szomjazik és el akarja pusztítani a Giantset.

“Örülök, hogy Daniel Jones ellen játszhatok. Eli nincs ott többé, úgyhogy nem kell őt felsegítenem majd. A torkukra utazok, és ezt pontosan tudják. Odamegyek a hétfő esti rangadóra és elpusztítom a Giantset. Ezt akarom tenni egyénileg, de azért még szeretem őket.”

– mondta JPP a northjersey.comnak.

Első visszatérése a MetLife Stadiumba nyolc hónappal azután volt, hogy elcserélték őt Tampába, és szerzett is 1,5 sacket, habár a Giants 38-35-re meg tudta nyerni azt a találkozót. Most viszont a Buccaneers a favorit.

“Egyértelműen sokat jelent számomra a mérkőzés. Már mindenki tudja, hogy hibát követtek el. Amikor elengedtek, 12,5 sacket szereztem abban az évben. Amikor visszatértem a nyaksérülésemből, akkor 8,5 sacket szereztem. Most is kiváló szezonom van. Nem arról van szó, hogy azt akarom megmutatni, hogy hibáztak, csak hogy nem voltam leáldozóban.”

JPP 33 meccsen 26,5 sacket jegyzett a Buccaneersben, ebből 5,5-et idén. A Giantsnél idén senki nem szerzett 3 sacknél többet.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások