Connect with us

Érdekességek

Jó úton halad az NFC East, hogy minden idők leggyengébb csoportja legyen

Az NFC East idén toronymagasan a liga leggyengébb csoportja: az egyetlen, ahol mindegyik csapat negatív mérleggel áll. Olyannyira pocsékul teljesít a Washington, Eagles, Giants, Cowboys négyes, amire eddig még nem volt példa.

A történelem leggyengébb csoportja idáig a 2008-as NFC West volt, ahol a csapatok 22-42-es győzelmi mutatóra voltak képesek, ami mindössze 34,4 százalékos győzelmi arányt jelent. Az NFC East jelenleg 6-19-1-es mérleggel rendelkezik, ami egy picit mindenképp javul, hisz a Cowboys és a Washington egymás ellen lép pályára vasárnap, de még így is legjobb esetben 7-20-1-re módosul az állás, ami 26,8 százalékos győzelmi arányt jelentene.

Ráadásul ebből a hét győzelemből csak kettő született nem NFC East csapat ellen, egymáson kívül eddig nem nagyon sikerült mást megverni. A szezon hátralévő részében még hét NFC East rangadó lesz, ami plusz hét győzelmet jelent a csoportnak, tehát még hat győzelmet kell összekaparni, hogy ne legyen meg a csúcsdöntés.

A 2008-as NFC Westet egyébként a Cardinals húzta be 9-7-es mérleggel, de a kilenc győzelemből hat a csoport többi tagja ellen született.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!