Connect with us

Hír

Justin Herbert végleg megszerezte magának a kezdő pozíciót

Justin Herbert minden eddigi várakozásra rácáfolt eddig, így pedig az amúgy talán túlságosan óvatos Anthony Lynn is kénytelen volt belátni, hogy nincs már helye Tyrod Taylornak a Chargers támadósorának élén. A főedző csütörtök este hivatalosan is bejelentette, hogy Justin Herbert lesz a kezdő akkor is, ha Taylor ismét egészséges.

Az első körös újonc először a Chiefs elleni második heti csoportrangadón lépett pályára, miután a csapat egyik orvosa véletlenül kilyukasztotta Taylor tüdejét. Jól is játszott, csak a hosszabbításban tudott nyerni a Chiefs, majd a Panthers és a Buccaneers ellen is remek játékot hozott. Három mérkőzés alatt 930 yardot passzolt 72 százalékos pontossággal, illetve öt TD-je, három INT-je és 102,2-es passer ratingje van.

Győznie ugyanakkor egyelőre még nem sikerült, de ilyen játék mellett előbb-utóbb az is összejön, akár most hétfőn a sérülésekkel sújtott Saints ellen.

8 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vicgeordie
Vicgeordie
3 years ago

egy elég érdekes (ugyanakkor jó eséllyel csak elméleti) kérdést vetett fel ezzel kapcsolatban Buday Zoli a 4th&long-ban tegnap. Mondhatja-e azt és perlehet-e esetleg azért Taylor, mert a csapat orvosa miatt veszítette el a kezdő pozícióját és esett el ezáltal különböző potenciális bónuszoktól?

Zoli szerint emiatt legalább 1 meccsre vissza kellene tenni a kezdőbe őt. szvsz előbb-utóbb úgyis megtörtént volna a csere, így ezzel nem értek egyet, de nem innék rá mérget, hogy egy munkaügyi bíróság nem adna igazat Tyrodnak.

katonadani
Reply to  Vicgeordie
3 years ago

olvastam valami olyasmit, hogy nem perelhet, de már meg nem mondom hol láttam és pontosan milyen indokkal

katonadani
Reply to  katonadani
3 years ago
Kopi3.14
Kopi3.14
Reply to  katonadani
3 years ago

Ha belehal, belerokkan akkor se?

acsdav2
acsdav2
Reply to  Vicgeordie
3 years ago

Ez amúgy szerintem egy hülyeség. Nem amiatt veszítette el a kezdő pozícióját, mert az orvos hibázott. A mérkőzésen (mérkőzéseken) nem léphetett pályára emiatt. Ettől még Lynn az aki azt mondja, hogy egészségesen se vagy kezdő, mert nem vagy elég jó. Ami érdekesebb kérdés lenne, hogy ha a szerződésben lenne teljesítmény alapú bónusz. Mert akkor azokat tényleg a csapat hibájából érhetné el rosszabb eséllyel. De ha minden igaz, akkor nincs.

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  acsdav2
3 years ago

Az orvos szerintem sem hibázott. Pontosan azt tette, amit kértek tőle. “Doki, szeretnénk már padra ültetni ezt a gyereket, mert a másik jobbnak tűnik, de azért nem akarunk szenyónak látszani, hiszen nem ezt ígértük. Nincs valami ötlete? ” :)

acsdav2
acsdav2
Reply to  Megawatt Szvetozár
3 years ago

Csak ennyiben módosítanék. :) “Nem merjük padra tenni, mert rasszisták vagyunk, ha fehérre cseréljük a fekete QB-t.”

Gergely Angyal
Gergely Angyal
3 years ago

Tegye fel a kezét aki őszintén meglepődött ezen.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x