Connect with us

Hír

Zac Taylor: Hamarosan eljön AJ Green ideje is

A Bengals offense kifejezetten jól muzsikál Joe Burrow-val, aki az elmúlt három mérkőzésén egyaránt 300+ yardot passzolt – tette mindezt kvázi AJ Green nélkül, akit dedikáltan a fiatal irányító kérésére tartott meg a gárda. A veterán elkapó láthatatlan a pályán, de a főedző Zac Taylor szerint még korai lenne temetni (via Cincinnati Enquirer).

“Green azt csinálja a pályán, amit kell. Hamarosan eljön az ő ideje is. Lesznek hihetetlen meccsei, amikor a hátán cipeli majd a csapatot. Nagyszerű érzés, amikor egy ilyen játékosod van”

Ezt akár el is hihetnénk, ha a Bengals támadósor hasítana, Burrownak pedig annyi parádés célpontja lenne, hogy Greennek egyszerűen nem jut elég passz. Ezzel szemben a veterán elkapó –aki a franchise tagének hála a hatodik legjobban kereső játékos a posztján – simán rosszul játszik.

Négy meccs alatt 14 elkapásból 119 yardot szerzett TD nélkül, a Jaguars ellen megnyert találkozón egy elkapása volt három yardért. A PFF értékelése szerint a 98. legjobb WR a mezőnyben, lassan ideje lenne egy parádés mérkőzésnek.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ge®i
Ge®i
2020-10-08 18:16

Altatás Bengals módra! :D :D
(A második mondat elején az elkapó lesz a veterán, nem az irányító! ;) )

Danika
Danika
2020-10-08 18:16

“A veterán irányító láthatatlan a pályán…” . Azta mindenit, Andy Dalton jól álcázza magát :D .
Bár Greennek voltak szép passzai eddig, szóval félig-meddig stimmel a dolog.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x