Connect with us

Hír

Kawann Short szezonja véget ért

A Panthers hárommeccses győzelmi sorozatban van, az újabb sikereket azonban a defensive tackle Kawann Short nélkül kell elérni. A főedző Matt Rhule egy szerdai sajtótájékoztatón jelentette be, hogy Short szezonja véget ért egy műtétre szoruló vállsérülés miatt.

Amennyiben a védő önéletrajzát vesszük alapul, akkor ez óriási érvágás a csapatnak, de effektíve semmit nem jelent. Az évi 16 millió dolláros fizetéssel rendelkező Short karrierje csúcsán a liga egyik legjobb belső védőfalembere volt, de sérülés miatt már tavaly is csak két meccsen játszott, és az idei játékát elnézve is csak árnyéka volt régi önmagának (mivel két meccset már így is kihagyott sérülés miatt, így feltehetően ez áll a dolog hátterében).

A PFF adatai alapján 73 pass rush snapen mindössze kétszer generált nyomást, de abból sem lett sack vagy QB hit. Futás ellen sem teljesített jól, már 31 éves, jövőre közel 10 millió dollárt lehetne felszabadítani az elküldésével. Jó eséllyel ez volt az utolsó szezonja a Panthers játékosaként.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!