Connect with us

Hír

Két újonc is a hét legjobbjai között

A Titans-Bills mérkőzés miatt megcsúszva, de az NFL most is kiosztotta a forduló legjobbjainak járó elismerést. Nézzük, kik teljesítettek a legjobban.

AFC

A legjobb támadó az újonc elkapó Chase Claypool lett. A fiatal támadó 110 total yardot és négy TD-t szerzett, a Steelers 38 pontjából 24-et vállalt, gyakorlatilag egymaga győzte le az Eaglest. (A 350 yardot és három TD-t 154,5-es passer ratinggel kiosztó Ryan Fitzpatrick is megérdemelte volna az elismerést.)

A legjobb védő is egy újonc lett, mégpedig Patrick Queen. A Ravenes linebackere kilenc tackle-t jegyzett a Bengals ellen, egyszer sackelte Burrow-t, kiharcolt egy fumble-t, összeszedett kettőt, melyből egyet 53 yardon át cipelt vissza a célterületig. Nehéz ennél jobb teljesítményt nyújtani linebackerként.

Jason Sanders továbbra sem tud hibázni, így joggal lett ő a hét legjobb speciális egység játékosa. A 49ers ellen 5/5 mezőnygólt értékesített, de extrából is 4/4 volt a mérlege. Idén még egyszer sem rontott (FG: 14/14, EXP: 10/10), egyszerűen elit szinten játszik.

NFC

Az NFC-ben nem volt nagyon domináns teljesítmény, így a Jets ellen 73 százalékkal passzoló, 411 total yardot és két total TD-t, illetve egy INT-t jegyző Kyler Murray kapta a díjat. (A 217 yardot, három TD-t és egy INT-t szerző Russell Wilson jobban megérdemelte volna, a Vikings ellen bemutatott game winning drive-ja leírhatatlanul zseniális volt.)

A legjobb védő természetesen Aaron Donald lett. A Rams klasszisa négy sacket és egy fumble-t jegyzett a Redskins ellen, szegény Alex Smith-nek mozgalmas volt miatta a visszatérés.

Idén még a Saints kickere, Wil Lutz sem hibázott: 9/9 mezőnygólt és 18/18 extrát értékesített. A Chargers elleni hétfő esti rangadón is ellenállhatatlan volt: 4/4 extrát és 3/3 mezőnygólt lőtt a póznák közé, utóbbiak közül az egyiket ráadásul a hosszabbításban, amivel végül megnyerte a meccset a Saints.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!