Connect with us

Játékos Portré

Kellen Winslow II – A pornófüggő tight end, akivel senki nem akart egy helyiségben lenni

Jó családból származott, édesapja egy élő legenda, az egyetemen sztárként ünnepelték, a szakértők imádták. Ő lehetett volna az, akivé később Rob Gronkowski vált, de egy erőszakos szörnyeteg lakozott benne. Pornófüggő volt, a csapattársai szeme láttára maszturbált és több alkalommal követett el bűncselekményt, köztük emberrablást és nemi erőszakot. Ez Kellen Winslow II szomorú és szörnyű története.

Kellen Winslow II San Diegóban született 1983-ban és ott is töltötte gyermekkorát. Édesapja Kellen Winslow Sr. volt, aki tight endként kilenc évet töltött az NFL-ben. Megelőzte a korát, ő volt az első olyan TE, aki képes volt tartani az iramot az elkapókkal: 1978 és 1987 között a San Diego Chargersben 6741 yardot és 45 touchdownt szerzett, beválasztották a Hírességek Csarnokába, illetve a 100. évfordulós All-Time csapatban is helyet kapott.

Ilyen vérvonallal nem volt meglepő, hogy a fia is sportolni kezdett, különösen a futballpályán remekelt. Az egyetemek figyelmét is felkeltette, de ezzel kapcsolatban már nem volt egyetértés közte és az édesapja között. Mindketten mást akartak: Winslow nagyon szeretett volna Washingtonba menni, míg az apja ezt szívből ellenezte. Napokig ment a veszekedés köztük, de végül a fiú beadta a derekát. A döntő érv a rasszizmus volt: úgy gondolták, hogy a washingtoni programban az edzők nem igazán viselik a szívükön a kisebbségből érkező játékosok sorsát, így a korszak legjobb egyetemi csapatába, a Miami Hurricanesbe került.

Berobbant az egyetemi foci világába és mindenki tátott szájjal nézte, mire képes a fiú a pályán. Bár első évében a kezdő tight end, egy bizonyos Jeremy Shockey mögött padozott, a második szezonjában egyetemi rekordot állított fel a maga 57 elkapásával, 726 yardjával és 8 hatpontosával, majd 2003-ban beválasztották az év álomcsapatába. Két ilyen év után pedig nem akart még egy évet az egyetemen maradni: jelentkezett a 2004-es NFL draftra, ahol a Cleveland Browns az 1/6-os cetlivel meg is szerezte.

Amikor még úgy tűnt, hogy minden nagyszerű lesz

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!