Connect with us

Hír

Kyler Murray és Baker Mayfield is a hét legjobbjai között

Az NFL jó szokásához híven ismét kiosztotta a forduló legjobbjainak járó elismeréseket. Nézzük, kik teljesítettek a legjobban.

AFC

Baker Mayfield a döntéshozókkal is elhitette, hogy elit (kár, hogy ilyenkor mindig két pocsék meccs szokott következni): 78,6 százalékos pontossággal passzolt a Bengals ellen, kiosztott 297 yardot és öt TD-t, és bár volt egy INT-je, így is 135,6-os passer ratinget produkált.

A Bills támadói megszenvedtek a Jets ellen, így kivételesen a védelemnek kellett odatennie magát. Jól is teljesített az egység, a legjobb játékos pedig a pass rusher Jerry Hughes volt, aki hat tackle-el, két sack-kel, egy interceptionnel és egy fumble-lel vétette észre magát.

A forduló legjobb ST-játékosa Byron Pringle lett, aki egy parádés kick returnnel járult hozzá a Chiefs magabiztos győzelméhez a Broncos ellen.

NFC

Az NFC-ben is egy irányító kapta az elismerést, pedig Davante Adams 196 yardos, két TD-s teljesítménye is megért egy misét. Kyler Murray 360 yardot passzolt és 67 yardot futott a Seahawks elleni győzelem során, és bár volt egy INT-je, mindezt sikerült négy TD-vel feledtetni.

A legjobb védő Devin White lett: a Bucs fiatal linebackere 11 tackle-t, három sacket és egy fumble-t jegyzett a Raiders ellen megnyert találkozón.

Mi az összefoglalóban és a Facebookon is megénekeltük, de az NFL sem tudott szó nélkül elmenni a Rams klasszis punterének teljesítménye mellett. Johnny Hecker a Bears ellen ötször puntolt, mindegyik a 20 yardoson belül landolt, ráadásul volt egy 63 yardos rúgása is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!