Connect with us

Hír

Újabb védőktől szabadulna a Cowboys, Dunlapnek már edzésre sem kell mennie a Bengalsnál

Carlos Dunlap rossz kedvéről írtunk tegnapelőtt, nagyon menne már Cincinnatiből, a vágya pedig jó eséllyel valóra válik. Ian Rapoport információi szerint ugyanis a Bengals megmondta a védőfalembernek, hogy nem kell edzésre jönnie, maradjon csak otthon. A csapat már beszél más franchise-okkal a védőfalember elcseréléséről, várhatóan ez a héten meg is fog történni. Ugyan a trade határidő jövő hét kedden van, a COVID protokollok miatt várhatóan ezen a héten lezajlanak a cserék, hogy a papírmunkákat meg lehessen oldani a határidőig.


A Cowboys tegnap eladta Everson Griffent a Lionshöz, most pedig még két védőjétől szabadulna. Ha sikerül elcserélni őket, akkor szuper, ha nem, akkor a kivágás sorsára fognak jutni. Tom Pelissero információi szerint így fog járni a védőfalember Dontari Poe és a cornerback Daryl Worley is – mindkét játékost idén szerezte meg a gárda a holtszezonban.

Poe a snapek 53 százalékán volt pályán, ami a legtöbb a védőfalemberek közt, Worley pedig 52 százalékban, ami a harmadik legtöbb a cornerek közt a csapatban. Egyikük sem játszik jól, ami nem meglepő annak tudatában, hogy a Cowboys védelme jelenleg katasztrofális Mike Nolan koordinátor irányítása alatt, akinek veszélyben lehet a munkája is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!