Connect with us

Hír

McKinney szezonjának vége, védőfalembert vesztett a Cowboys, pass rushert a Giants

Benardrick McKinney szezonjának vége, ugyanis a Houston Chronicle információi szerint a Texans linebackerének műteni kell a vállát, így hamarosan IR-re is teszi őt a gárda. McKinney az első négy meccsen elég gyengén játszott, jövőre $7 milliót lehetne spórolni az elküldésével ($1,5 millió halott pénz benyelése mellett), így nem érezheti biztonságban a helyét a rosteren. Távollétében Tyrell Adams játszott vasárnap a posztján.

A Cowboys nem csak Dak Prescottot vesztette el a hétvégén, hanem a védőfalember Trysten Hillt is, akinek Tom Pelissero információi szerint elszakadt a térdszalagja, így idén már nem léphet pályára. Mind az öt meccsen kezdett, de ahogy a teljes dallasi védelem, úgy ő is gyenge teljesítményt nyújtott. A poszton Dontari Poe, Antwaun Woods, Tyrone Crawford és Neville Gallimore vannak még a Cowboysnál.

A Giants is kezdő védőjét vesztette el vasárnap, a pass rusher Lorenzo Carternek az Achillese szakadt el, így ki kell hagynia a szezon hétralévő részét, írja Mike Garafolo. A 2018-as harmadik körös játékosnak 4 QB hitje és egy sackje van a szezonban, a posztján Markus Golden és Kyler Fackrell jelentik a veterán megoldást.

A Browns IR-re rakta a cornerback Greedy Williamst, aki vállsérülése miatt az eddigi öt találkozón sem tudott pályára lépni, de így most még minimum három hetet ki kell hagynia. Műtétre nincs szüksége, de egy ideggel van problémája, így egyelőre nem tud pályára lépni a tavalyi második körös játékos.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x