Connect with us

Hír

Megerősített pozitív koronavírusteszt a Patriotsnál

Mike Reiss információi szerint a New England Patriots csapatánál pozitív koronavírustesztet mutattak ki, így törölték a mai edzést. Egyelőre annyit tudni, hogy egy megerősített pozitív teszt volt egy játékosnál, illetve valakinél még várják a megerősítést / cáfolatot.

Ez akár azt is jelentheti, hogy ismét el kell tolni a Broncos elleni vasárnapi meccset, és mivel a múlt héten egyik csapat sem játszott, tehát megvolt a bye weekjük, így halasztás esetén valószínűleg be kellene iktatni egy 18. fordulót a menetrendbe.

10 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Danika
Danika
3 years ago

Na ne szórakozzanak már ezek! Meddig akarják még tolni, halasztani. Legkésőbb hétfőn kérjük lejátszani a mérkőzést, aki ott tud lenni alapon.

conspiracy theory
conspiracy theory
Reply to  Danika
3 years ago

Nem az a kérdés hogy ki tudnak-e állnia csapatok, hanem hogy ha most kiállnak, akkor jövő héten mindkét(!) oldalon hányan nem.

acsdav2
acsdav2
Reply to  Danika
3 years ago

Na azért álljunk meg egy szóra! Ők sem jártak rosszul, hogy Newton visszatérhet, de ti se panaszkodhatok, hogy Rypien helyett Lock játszhat. :)

Danika
Danika
Reply to  acsdav2
3 years ago

Elvették a Back-up Bowlt tőlünk, tök jó kis alacsony színvonalú sok turnoveres mérkőzés lett volna, izgalmas lett volna, mint egy Bowl meccs. A Jets elleni Trashbowl is felért a nevére, nem tudtad ki nyeri meg. Itt meg… Annak tényleg örülök, hogy Lock visszatér, meg a fél kezdő, de félek, hogy izgalmakból most kevesebb lesz, helyette agyvérzésből több.

Evergreen
Evergreen
3 years ago

Mi volt a terv az nfl- nél? Hogy soha senki nem lesz koronás? Mert ez így egy vicc, hogy ahol van egy pozitiv ott lefújnak mindent. Ha ennyi volt a terv, akkor kár volt elkezdeni ezt a szezont. Így nem csak 18. de 28. forduló is kell majd.

acsdav2
acsdav2
Reply to  Evergreen
3 years ago

Az az érdekes, hogy alapvetően minden szurkoló jobban élvezné, ha terveznének 19 hetes alapszakasszal , minden csapatnak 3 bye weekkel ami hosszabb szezont és rugalmasabb lebonyolítást jelentene. A jelenlegi helyzetből láthatóan már nem fognak jól kijönni.

euskadi68
euskadi68
3 years ago

Úgy gondolom, hogy ez a szezon nem fog végig menni. Egyszerűen nem látok olyan végkimenetelt, hogy ne pusztítson végig a járvány a csapatok legalább felén…

László Varga
László Varga
Reply to  euskadi68
3 years ago

Okt. 16.:10 játékos covid-IR 6 csapatban. A játékra fogható 2208 játékos 0,5%-a. Ez pusztítás? Akkor az eddigi közel 300 kisebb-nagyobb sérüléses IR micsoda?

Vicgeordie
Vicgeordie
3 years ago

Valszeg James Ferentz sokadik számú OL a szerencsés

Everlast77
Everlast77
3 years ago

Itt mindenki teljesen vakon van! Nyilvánvaló, hogy Belichick főz valamit a Covid-os kondérban! Egy biztos, Brady 4 meccs off!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x