Connect with us

Hír

Tippjáték közlemény

A pandémia minden az NFL kénytelen folyamatosan átalakítani az eredetileg megálmodott menetrendet: mérkőzések csúsznak, kerülnek át egyik hétről a másikra. Ezt a tippjáték szempontjából elég nehéz lekövetni, pláne amikor kvázi az utolsó pillanatban dől el egy-egy mérkőzés sorsa. Ezzel kapcsolatban adunk most egy általános tájékoztatót.

Az általunk használt program többnyire automatizált, egy külső forrásból szerzi be az adatokat (az eredményeket, a menetrendet), így nem kell állandóan babrálni vele. Vagyis eddig nem kellett. Most már nem olyan egyszerű a dolog, a források sem mindig naprakészek, emiatt fordulhat elő az, hogy például egy csapat kétszer is szerepel egy fordulóban: az eredeti menetrend, illetve a módosított alapján. Ezeket igyekszünk minél előbb kigyomlálni, elvileg most már minden stimmel, remélhetőleg ezt a hetet megússzuk módosítások nélkül.

Mindössze egyetlen mérkőzés nem ott szerepel, ahol papíron kellene, mégpedig a Broncos-Patriots találkozó. A mérkőzés a mi rendszerünkben még az 5. fordulóban található, az eredetileg rá rakott pontszámmal. Ez már így is marad, mert túl későn jött a döntés az eltolásról, sokan már nem tudták volna módosítani a heti tippsort, így ezt találtuk a legigazságosabb megoldásnak.

Ha bármilyen más kérdés vagy észrevétel van, a kommentek között várjuk.

Sok sikert és további jó játékot!

7 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
LG
LG
3 years ago

Én kétszer látom a Pats-Broncos meccset, tudom változtatni a pontokat is, ahol ráadásul közbejött egy 17 pontos is :S Tehát én tudok tenni egyszer 13,majd 17 pontot is az egyik csapatra (vagy a másikra és vmelyiket megkapnam, vagy nem?…). Nem tudom másnál van-e ilyen. Amúgy nekem a Survivorrel is van bajom, több csapat többször szerepel, sose tudom jól beloni a félévet előre.

renningan
renningan
Reply to  LG
3 years ago

Uh, ezt hogyan? végigpörgettem az egészet, és nem találtam egyetlen duplikálást vagy 17 pontos korongot. Survivorben is minden rendben van nálam. Küldj lécci képernyőképet.

LG
LG
Reply to  renningan
3 years ago

comment image

LG
LG
Reply to  LG
3 years ago

Ja, ez 16-os,de tuti volt 17es is, az is eltűnt, mindegy :P de ott van mellette egy 13as,miközben az meg jött egy másik meccsen

renningan
renningan
Reply to  LG
3 years ago

Huha, nekem tok mas van. Probaltad a sutiket torolni es utana? Bejelentkeztem random felhasznaloval es ott is jo.

LG
LG
Reply to  renningan
3 years ago

A Survivor úgy látom most jó, sikeresen be is osztottam mindenkit, de korábban pl hiába tettem be egy csapatot, volt, h 3x a Jaguars/Broncos/Seahawks látszott a szezonban. Az úgy tűnik vhogy megoldódott :) Ha később előjönne jelzek!

LG
LG
Reply to  renningan
3 years ago

Ah, és a 6. héten van 17es korong a 16os és a 14es mellett :S

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x