Connect with us

Hír

Tippjáték közlemény

A pandémia minden az NFL kénytelen folyamatosan átalakítani az eredetileg megálmodott menetrendet: mérkőzések csúsznak, kerülnek át egyik hétről a másikra. Ezt a tippjáték szempontjából elég nehéz lekövetni, pláne amikor kvázi az utolsó pillanatban dől el egy-egy mérkőzés sorsa. Ezzel kapcsolatban adunk most egy általános tájékoztatót.

Az általunk használt program többnyire automatizált, egy külső forrásból szerzi be az adatokat (az eredményeket, a menetrendet), így nem kell állandóan babrálni vele. Vagyis eddig nem kellett. Most már nem olyan egyszerű a dolog, a források sem mindig naprakészek, emiatt fordulhat elő az, hogy például egy csapat kétszer is szerepel egy fordulóban: az eredeti menetrend, illetve a módosított alapján. Ezeket igyekszünk minél előbb kigyomlálni, elvileg most már minden stimmel, remélhetőleg ezt a hetet megússzuk módosítások nélkül.

Mindössze egyetlen mérkőzés nem ott szerepel, ahol papíron kellene, mégpedig a Broncos-Patriots találkozó. A mérkőzés a mi rendszerünkben még az 5. fordulóban található, az eredetileg rá rakott pontszámmal. Ez már így is marad, mert túl későn jött a döntés az eltolásról, sokan már nem tudták volna módosítani a heti tippsort, így ezt találtuk a legigazságosabb megoldásnak.

Ha bármilyen más kérdés vagy észrevétel van, a kommentek között várjuk.

Sok sikert és további jó játékot!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!