Connect with us

Hír

Megsérült Gardner Minshew dobókeze

A Jaguars a pihenő hetét tölti ebben a fordulóban, így lehetőség nyílt kivizsgálni a kisebb sérüléseket a csapatnál. Ennek okán röntgenezték meg az irányító Minshew kezét is, aki a Chargers elleni mérkőzés után jelezte, több hete fájdalmat érez. A röntgen és egyéb vizsgálatok pedig ki is mutatták, hogy Minshew hüvelykujjában törések találhatóak és megnyúltak a szalagok.

Minshew október 11, a Texans elleni idegenbeli találkozó óta érzett fájdalmat, a csapatnak azonban csak most, a bye week előtt szólt. A semmiből jövő sérülés okán kérdésessé vált, hogy a másodéves irányító felépül-e a november 8-ai hazai Texans elleni csoportmeccsre.

Minshew eddig idén az összes Jacksonville támadó snapet a pályán töltötte. Azonban az elmúlt hetek vereségszériája miatt is felröppentek már pletykák azzal kapcsolatban, hogy a csapat esetleg lecserélheti. Minshew idén 1855 yardot passzolt 13 TD és 5 INT kíséretében. A játéka bár nem volt rossz, a tavalyi varázslatos szintet nem éri el. A padon az eddigi mérkőzéseken a veterán Mike Glennon volt a csereirányító, így vagy ő, vagy az eddig rendszerint inaktív Jake Luton veheti át a helyét, akit idén draftoltak a 6. körben az Oregon State-ről. 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!