Connect with us

Hír

Miles Sanders és Zach Ertz is megsérült

A philadelphiai kórházcsapat ismét hozta a formáját: ezúttal az Eagles legjobb futója és legjobb még bevethető tight endje szedett össze egy kisebb sérülést. Miles Sanders legalább egy hetet kénytelen kihagyni egy térdsérülés miatt, míg Zach Ertz 3-4 hétig nem lesz bevethető a sérült bokájának köszönhetően.

Sanders idén nagyon jól játszik, 71 futásból már 434 yardot termelt három TD mellett, illetve 12 elkapásból még 91 yardot tett be a közösbe. Az Eagles rosterén rajta kívül egyetlen egy futónak sincs még 100 futott yardja sem. Ertz már nem játszik olyan jól, pláne önmagához képest, de 24 elkapása még mindig legtöbb a csapaton belül (holtversenyben).

Az Eagles a héten csütörtökön lép pályára a Giants ellen, így extra kevés idő áll rendelkezésre, hogy a vasárnap nem játszó DeSean Jackson (WR), Alshon Jeffery (WR), Lane Johnson (OT) és Matt Pryor (OL) négyes közül bárki játékra alkalmas legyen. Carson Wentznek nincs könnyű dolga idén.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vabu
vabu
3 years ago

Idén sem,ez így pontos.Lassan már két éve hogy kórházcsapat vagyunk.

d zoli
d zoli
Reply to  vabu
3 years ago

Nem is értem. Krumpliföldön vagy friss szántásban edzenek?

Fetyke
Fetyke
3 years ago

Lassan nem marad játékosom fantasyben…

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
3 years ago

“Carson Wentznek nincs könnyű dolga idén.”
Amilyen hihetetlen tehetségnek volt itt anno kikiáltva, nem csodálkoznék, ha vállára venné a csapatot és egyedül biztosítaná a csapat győztes menetelését! Ja, nem ide :(

Nagir
Nagir
3 years ago

Na jó, de csak a Giants lesz az ellenfél…
Go Big Blue!! ;)

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x