Connect with us

Hír

Aaron Rodgers: Kellett ez a pofon, eddig túl tökéletes volt minden

A Packers 10-0-s előnyről kapott ki 38-10-re a Buccaneerstől – semmi nem jött össze az eddig veretlen Green Baynek, Aaron Rodgers még egy pick-sixet is dobott, pedig tőle a sima INT is ritkaságszámba megy (a mérkőzés előtt egyetlen turnover-worthy dobása sem volt). A veterán klasszis mindezek ellenére megpróbálta a pozitív oldalát nézni a dolognak.

“Soha nem akarsz így kikapni, de úgy gondolom, szükségünk volt egy ehhez hasonló seggbe rúgásra. Eddig egyszerűen minden olyan jól ment, hogy túl sok lett a beszéd arról, hogy milyen hatékony a támadósorunk, hogy milyen könnyen szerezzük a pontokat. Kellett ez a pofon, hogy ne legyünk túlságosan is magabiztosak”

– mondta Rodgers az ESPN-nek.

A Packers jelenleg 4-1-gyel áll, egy győzelemre lemaradva az eddig meglepően eredményesen játszó Bearstől. Veszve természetesen nincs semmi és tényleg a csapat hasznára lehet egy ilyen eredmény. Ha például nem lesz több ilyen nyilatkozat, már bőven megérte.

10 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Skyfire
Skyfire
3 years ago

Nem árt beleszaladni 1 1 nagyobb vereségbe, sok hibára rávilágít és a túl elkényelmesedett játékosok is magukba néznek, persze ez jó ha január előtt történik :p

Fetyke
Fetyke
Reply to  Skyfire
3 years ago

Csak éppen ezeknek a vereségeknek túl nagy áruk van. A Packers tavaly is az ilyen vereség(ek)nek köszönhetően nem szerezte meg az első kiemelést, és a hazai pálya előnyét, ami miatt nem is jutott be az SB-be. Az NFC-ben az ilyen vereségek nem jókor jött pofonok, hanem ezeken úszik el a szezon.

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
3 years ago

“A veterán klasszis mindezek ellenére megpróbálta a pozitív oldalát nézni a dolognak.”comment image

bjeela
bjeela
Reply to  Bélabá a csótány
3 years ago

Bündchen már tuggya?

Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
Reply to  bjeela
3 years ago

Hogy este közöttük kell helyt állnia?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x