Connect with us

Hír

Mostantól Tom Brady az alapszakasz királya (is)

Tom Brady páratlan karrierje során számtalan rekordot megdöntött már, a rájátszásban gyakorlatilag minden mérvadó statisztikában ő vezet, de most egy komoly alapszakaszrekordot is behúzott. A Chargers elleni győzelme volt a 222. sikere az alapszakaszban karrierje során, ezzel megelőzte a korábbi csúcstartó Adam Vinatierit.

“A futballban semmit nem érhetsz el egyedül. Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire hálás vagyok a társaimnak, az edzőimnek és a csapatoknak, hogy mindezt lehetővé tettek”

– írta Brady a közösségi médiában.

A 43 éves irányító továbbá öt TD-t dobott vasárnap, ezzel ő lett a legidősebb QB, aki egy meccsen 5+ hatpontost kiosztott (a korábbi rekorder Warren Moon volt 40 évvel és 342 nappal). Emellett 552 TD-passznál jár már karrierje során, ami mindössze hárommal kevesebb Drew Brees rekordjánál.

10 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
d zoli
d zoli
3 years ago

“Mostantól Tom Brady az alapszakasz királya (is)” mé? Eddig ki volt? :) amúgy Köszi Józsi!

A közvetítés alatt meg is lepődtem, hogy mutatták a Vinatieri összehasonlítást. Ilyet csak QB-ra vagy kezdőjátékosokra láttam. (az ST-t nem számolják kezdőnek) jó volt látni a fehérszakállút. Mégha nem is a pályán.

Ez tényleg beszarás ha belegondolunk, hogy a 2. helyen 186-tal osztozik Peyton és Favre. Aktív játékos utánuk Brees #4-165. Big Ben #6 – 147

Fun fact Eli & Montana #11 – 117. Eggyel Rodgers, és kilenccel Matt Ryan előtt.

acsdav2
acsdav2
3 years ago

“Emellett 552 TD-passznál jár már karrierje során, ami mindössze hárommal kevesebb Drew Brees rekordjánál.”

Érdekes lenne, ha át tudná venni a vezetést Breestől, úgyhogy mindketten aktívak. Arians rendszerében ez simán előfordulhat.

d zoli
d zoli
Reply to  acsdav2
3 years ago

Simán előfordulhat. Kicsi pici ünneplés lesz. Az is max, ha Tampában jön össze. . Node jövőre amikor a Yardot viszi akkor remélem lesz rendes celebration.

acsdav2
acsdav2
Reply to  d zoli
3 years ago

Arra lennék kíváncsi, hogy ha ez megtörténne akkor Brees és Payton agya eldurran-e és csak azért is visszavenné a vezetést. :D

d zoli
d zoli
Reply to  acsdav2
3 years ago

Mi jól járnánk.

atis123Juve
atis123Juve
Reply to  acsdav2
3 years ago

Pláne, hogy Breesnek már nem megy annyira szerintem. A karereje, rendesen limitálja a támadójátékot.

d zoli
d zoli
Reply to  atis123Juve
3 years ago

A longest completed air distance nála magasabb mint amit Stafford, Darnold, Tyrod, Lock, Foles, Trub dobott eddig. Cousins, Murray veri Rodgerst és Josh Allent. Raypien meg partiban van. Ez a karerő dolog nekem sántít :)

Legyen már az irányító legfontosabb alkatrésze az agya. :)

Vicgeordie
Vicgeordie
Reply to  d zoli
3 years ago

mondjuk abból sem sokan rendelkeznek jobbal Tibinél :)

d zoli
d zoli
Reply to  Vicgeordie
3 years ago

Én amúgy őszintén elhiszem, hogy az új irányítók jobbak a régieknél. Hisz elvileg modernbb coaching képzi őket nagyobb tapasztalatból meríthetnek. Stb. Unikornis aki tudja tartani a lépést 10-15évvel fiatalabb bagázzsal. Szvsz most is csak a tapasztalat segít Tibin, Breesen hogy a PB border közelében maradjanak, Rodgersen hogy MVP raceben lehessen. A 2004-es class pl nem tudott lépést tartani az új trendekkel.

Balázs Ulveczki
Balázs Ulveczki
Reply to  d zoli
3 years ago

Idén Breesen tisztán látszik, hogy a karja limitálja az agyát, és ez nagyon frusztrálja őt.
A karerő nem azért a legfontosabb, hogy 45 vagy 60 yardra tudja eldobni a go route-on az elkapót. sokkal fontosabb, hogy a zónaközi területeket mennyire tudja gyors és pontos labdákkal támadni, vagy egy 15 out esetében lesz-e a védőnek még egy fél lépésre ideje, mert nem elég gyors a labda. Ezeket air distance stattal nem lehet mérni.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x