Connect with us

Hír

Továbbra is Ryan Fitzpatrick a Dolphins kezdő irányítója

Az újonc Joe Burrow és Justin Herbert is nagyszerűen játszik eddig, így természetesen, hogy sokan megnéznék a kezdőben a szintén első körös irányító Tua Tagovailoát. Erre azonban legalább még egy hetet várni kell, a Dolphins ugyanis hivatalosan is megerősítette, hogy Ryan Fitzpatrick marad a kezdő.

A veterán irányító szokásához híven idén is nagyot küzd, de messze nem játszik olyan jól, hogy ne lehetne kipróbálni a helyén az újoncot. Ugyan a 69 százalékos passzpontosság karriercsúcs nála, mindössze 7 yardot átlagol passzonként, illetve négy meccs alatt csak négy TD-je van öt INT mellett.

A héten a 49ers ellen játszik a Dolphins, egy újabb vereség után már tényleg nem sok értelme lenne halogatni a dolgot. Pláne, hogy jövő héten a Broncos ellen lép pályára a csapat, aminél könnyebb ellenféllel (Jets) legközelebb csak a 10. héten találkozik a Miami.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ThySoul
ThySoul
2020-10-06 19:31

Mondjuk ha meg egy broncos vagy jets védelem ellen véletlen nem játszana jól elsőre kapná mindenhonnan hogy világi bust meg hogy Herbert kellett volna a csapatba :D

acsdav2
acsdav2
Reply to  ThySoul
2020-10-06 20:00

Na és ezzel mi a baj? Ezért draftolták magasan, hogy bizonyítson ilyen csapatok ellen. Ki ne találd, hogy akkor ez meg azért nem jó, mert így nyomás alatt játszik.

baglacko
baglacko
Reply to  acsdav2
2020-10-06 21:54

Így van. Játszon csak nyomás alatt, és úgy legyen kurva jó. :D Miami szurkolóként én is ezt várom. Szomorú lenne, ha pár év múlva derülne ki róla, hogy szar. Derüljön ki az elején ha így van. Én nem akarok egy Goffot a csapatba. :D

acsdav2
acsdav2
Reply to  baglacko
2020-10-07 11:08

1. A babusgatásnak sok értelme nincsen. Csak a saját helyzetüket nehezítik meg, ha nem egyértelműen jó. Mert akkor kezdik majd a kifogásokat, hogy “az edzőtáborban még nem ráépítettünk, szezon közben nem egyszerű átvenni a stafétát, majd ha jut neki egy teljes offseason az edzői stábbal, akkor érdemes megítélni” stb.
2.Goff-ot szerintem minden irányító hiányos csapat elfogadná. :)

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x