Connect with us

Hír

Peters, Kirksey és Lazard IR-re megy, Samuel és Norman visszatér

Újabb támadófalembert vesztett el az Eagles, ugyanis Jason Peters IR-re került egy lábfejsérülés miatt, írja Ian Rapoport. Peters nem teljesített túl jól idén, 3 sacket és 11 nyomást engedett három forduló alatt. Az Eaglesnél ő a negyedik kezdő támadófalember, aki IR-re kerül Brandon Brooks, Andre Dillard és Isaac Seumalo után (Peters előbb Brooks, majd Dillard helyét vette át), így már csak Jason Kelce és Lane Johnson maradt a korábbi elit falból. Peters helyét várhatóan a korábbi rögbis Jordan Mailata veheti át, akinek karrierje során összesen 20 támadósnapje van.


A Packersnél sérültlistára került a linebacker Christian Kirksey és az elkapó Allen Lazard is, jelentette be a csapat. Lazard hasizomsérülése miatt műtéten esett át a héten, Kirksey-nek pedig a mellizmával van problémája. Lazard karriernapot tartott múlt héten 146 elkapott yardjával és egy TD-jével, Kirksey pedig 27 tackle-nél jár már idén. Mindketten minimum három hetet kénytelenek kiülni a szabályok értelmében.


Deebo Samuel ma éjjel bemutatkozhat a 2020-as szezonban, ugyanis a 49ers aktiválta a sérültlistáról az elkapót a korábbi lábfejsérülése után.


A Bills aktiválta Josh Normant a sérültlistáról, ő a combhajlítója miatt került oda a szezon elején. Várhatóan Levi Wallace-szal kell megküzdenie a kezdőért, aki eddig a védősnapek 95 százalékán a pályán volt.


A Panthers aktiválta a cornerback Eli Apple-t, aki lábsérülések miatt került IR-re.


A Titansnél újabb játékos került COVID-IR-re, a másodéves Jeffery Simmons is pozitív tesztet produkált, így ő már a nyolcadik játékos a csapatnál, aki elkapta a koronavírust. Jó hír azonban, hogy a Vikingsnál továbbra sincs pozitív teszt, így jó eséllyel a Titans meccsből fakadóan már nem is lesz.


A Bengals IR-re tette a védőfalember Mike Danielst, aki rásérült a könyökére a héten.


A Colts IR-re tette az újonc elkapó Michael Pittmant és aktiválta IR-ről a tight end Trey Burtont.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bandrew12
Bandrew12
2020-10-04 14:54

Most aztán extrán kíváncsi leszek a Packers-re. A liga egyik legrosszabb secondary-je ellen, gyakorlatilag elkapó nélkül, Aaron Jones-nak meg TE játékosoknak megint nagy napja lehet

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x