Connect with us

Hír

Rövidhírek: Damon Harrison a Seahawksban, Le’Veon Bell visszatér

A Seahawks próbálja erősíteni a védőfalát, miután leigazolta a nose tackle Damon Harrisont, írja Adam Schefter. Harrison a visszavonulás gondolatával is eljátszott, de végül folytatja pályafutását. Egyelőre a gyakorlócsapatba kerül, hogy visszanyerje formáját, de Pete Carroll elmondta, hogy mielőbb szeretné beépíteni őt a falba. Harrison egykor a liga legjobb futás elleni védője volt, de most már azért nem lehet ilyen minőségében számítani rá, ettől függetlenül akár upgrade-et is jelenthet a Hawks védőfalának közepén.


A Jets jelezte, hogy aktiválni fogja Le’Veon Bellt a sérültlistáról, így a futó visszatérhetett az edzésekre. Most 21 napja van a csapatnak, hogy ténylegesen aktiválja is Bellt (ha nem teszi, év végéig IR-re kerül, de ez nem fog megtörténni természetesen), addig edzhet a futó a csapattal. Akár már most vasárnap is pályára léphet a Cardinals ellen, ha elég jó állapotban van, de erről egyelőre nincs információnk. Bell mellett a linebacker Blake Cashmant, az elkapó Vyncint Smitht és a pass rusher Jabari Zunigát is aktiválni fogja a Jets, ők is hasonló helyzetben vannak most, mint a running back.


A Billsnél IR-re került a cornerback Levi Wallace, miután a Raiders ellen megsérült a bokája. Így minimum három hetet kell kihagynia, a helyén pedig elsősorban Josh Norman kaphat majd szerepet a szélen.


A Jaguars secondaryje elvesztett egy játékost, de vissza is szerzett egy másikat. A cornerback DJ Hayden ugyanis sérültlistára került a combhajlítója miatt, azonban a csapat aktiválta a safety Jarrod Wilson IR-ről.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!