Connect with us

Hír

Rövidhírek: Kazee és Deguara IR-re került, Barnert eltiltották, ketten kerültek COVID-IR-re

A Falcons safetyjének, Damontae Kazeenak a Packers elleni hétfő esti rangadón elszakadt az Achillese, így ki kell hagynia a szezon hátralévő részét, írja Jeremy Fowler. Dögrováson van a safety sora a Falconsnak, hiszen Keanu Neal és Ricardo Allen már a Packers ellen sem tudott beöltözni és Kazee mellett Jaylinn Hawkins is megsérült a mérkőzésen.


A Packersnél is volt sérülés elen a meccsen, ugyanis a harmadik körös Josiah Deguarának elszakadt a térdszalagja, írja Rob Demovsky. Deguara eddig 31 snapet kapott a támadósorban, egy elkapásból 12 yardot szerzett.


A Cowboys centere, Joe Looney mindössze egy snap után megsérült a Browns ellen vasárnap, és ugyan nem komoly a térdsérülése, egy időre a partvonal mellé szorul és a hétvégi Giants elleni találkozót mindenképp ki kell hagynia, írja a Dallas Morning News. A helyére a negyedik körös Tyler Biadasz állt be.


Az NFL négy meccsre eltiltotta a Buccaneers futóját / returnerét, Kenjon Barnert, teljesítménynövelő szerek használata miatt. Barnert az utóbbi két meccsen felhozta a gyakorlócsapatból a Bucs, de csak egy kickoff returnje volt 33 yardért és 13 támadósnap alatt egyszer vették célba. Legutóbb agyrázkódást szenvedett, így ezt most alaposan ki tudja pihenni.


Két játékos került COVID-IR listára tegnap: a Patriots gyakorlócsapatából a védőfalember Bill Murray, a Raiderstől pedig a szintén védőfalember Maurice Hurst. Azt egyelőre nem tudni, hogy pozitív mintát produkáltak, vagy csak közeli kontaktban voltak valakivel, aki elkapta a vírust.

9 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
aranytöküJimmy
aranytöküJimmy
2020-10-07 11:28

Ryanben van még pár év de ha úgy alakulna(amit kétlek mert 3-4 W meglesz, a New Yorkiak ezerszer gyengébbek) kivinnének egy Lawrencet vagy Fieldset és elindulna a “rebuild”? Nem sok ilyen lehetősége lenne azért nekik szerintem. Ezt is mérlegelniük kell majd.

ahanem
ahanem
2020-10-07 14:08

hát igen, DQ mögött az a bizonyos safety net elfogyott

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x