Connect with us

Hír

Rövidhírek: Ketten kerültek COVID-IR-re, elvesztette védőfalemberét a Dolphins

Két játékos is COVID-IR-re került a minap: Anthony Sherman fullback a Chiefstől és Marlon Davidson védőfalember a Falconstól. Kettejük közül csak utóbbi produkált pozitív tesztet, előbbi “csak” közeli kontaktban volt olyannal, aki elkapta a vírust.


A Dolphins hosszú időre elvesztette védőfalemberét, Davon Godchaux-t, miután komoly bicepszsérülést szenvedett. A legjobb eset az, hogy a szezon legvégén visszatérhet, de addig is sérültlistára fog kerülni. Az idei második körös Raekwon Davisnek juthat így nagyobb szerep Godchaux távollétében.


Az AFC Eastben egy másik játékos is IR-re került, méghozzá a Jets elkapója, Chris Hogan, miután megsérült a térde. A Jets elkapósorát elég kemény sérüléshullám sújtja idén: Denzel Mims sérültlistán, Perriman is alig udott pályára lépni, Crowder is kihagyott mérkőzéseket. Hogannek 14 elkapása volt eddig idén 118 yardért.


A Rams talált egy gyémántot a zavarosban, a hatodik körös Jordan Fuller nagyon jól játszott safetyként a szezon elején, azonban most megsérült a válla, így IR-re került. Szintén Ramsszel kapcsolatos hír, hogy a pass rusher Obo Okoronkwo vállát műteni kell, így ő is IR-re fog kerülni.


A veterán cornerback, Prince Amukamara a Cardinalsnál kötött ki a gyakorlócsapatban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!