Connect with us

Hír

Rövidhírek: Ketten kerültek COVID-IR-re, elvesztette védőfalemberét a Dolphins

Két játékos is COVID-IR-re került a minap: Anthony Sherman fullback a Chiefstől és Marlon Davidson védőfalember a Falconstól. Kettejük közül csak utóbbi produkált pozitív tesztet, előbbi “csak” közeli kontaktban volt olyannal, aki elkapta a vírust.


A Dolphins hosszú időre elvesztette védőfalemberét, Davon Godchaux-t, miután komoly bicepszsérülést szenvedett. A legjobb eset az, hogy a szezon legvégén visszatérhet, de addig is sérültlistára fog kerülni. Az idei második körös Raekwon Davisnek juthat így nagyobb szerep Godchaux távollétében.


Az AFC Eastben egy másik játékos is IR-re került, méghozzá a Jets elkapója, Chris Hogan, miután megsérült a térde. A Jets elkapósorát elég kemény sérüléshullám sújtja idén: Denzel Mims sérültlistán, Perriman is alig udott pályára lépni, Crowder is kihagyott mérkőzéseket. Hogannek 14 elkapása volt eddig idén 118 yardért.


A Rams talált egy gyémántot a zavarosban, a hatodik körös Jordan Fuller nagyon jól játszott safetyként a szezon elején, azonban most megsérült a válla, így IR-re került. Szintén Ramsszel kapcsolatos hír, hogy a pass rusher Obo Okoronkwo vállát műteni kell, így ő is IR-re fog kerülni.


A veterán cornerback, Prince Amukamara a Cardinalsnál kötött ki a gyakorlócsapatban.

13 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
13 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tibor Cseh
Tibor Cseh
2020-10-14 10:10

Covid iir.,aha.Közben az Egyesült Királyságban ez a helyzet.

https://www.gov.uk/government/publications/national-covid-19-surveillance-reports

A National COVID-19 surveillance report: 2 October 2020 (week 40) kell nézni,ott is a vastag betűvel kiemelt rész az érdekes.

Hurrá Torpedó
Hurrá Torpedó
Reply to  Tibor Cseh
2020-10-14 12:16

mitől lenne érdekes?

Tibor Cseh
Tibor Cseh
Reply to  Hurrá Torpedó
2020-10-14 12:50

Úristen…

Hurrá Torpedó
Hurrá Torpedó
Reply to  Tibor Cseh
2020-10-14 13:20

érdekelt volna a véleményed, hogy te mit szűrsz le abból az egy mondatból amit kiemeltek.

Tibor Cseh
Tibor Cseh
Reply to  Hurrá Torpedó
2020-10-14 13:24

Ehhez nem kell vélemény.Leírják,hogy ezentúl a covid-19 eseteket együtt kezelik az influenzás esetekkel.Ami annak a beismerése,hogy a kettő egy és ugyanaz.

Hurrá Torpedó
Hurrá Torpedó
Reply to  Tibor Cseh
2020-10-14 14:23

1. Utolsó kommentem feléd Covid témában. Láthatóan minden Covidos cikk alatt megpróbálsz Covid-szkeptikus témát nyitni. Ez egy NFL oldal, semmi köze nincs az Egyesült Királysághoz, se más országok Covid gyakorlatához, se ahhoz, hogy ez mennyire veszélyes vagy sem. Az egyének hozzászólása is max annyiban releváns, hogy az amerikai focival kapcsolatosan mi a véleményük, nem összességében a Coviddal kapcsolatban. Ez nem egy orvosi szakoldal.

2. Nem tudom hogy nálad mi a helyzet, de ezek szerint eddig az neked nem volt meg, hogy a Covid-19 is influenza, illetve az influenza is koronavírus. Ezt eddig senki sem vitatta, így itt nincs semmi beismerés. Influenza többféle van, általában amit eddig influenzának mondtunk az is többféle volt, attól függően, hogy milyen vírustörzs támadta meg a szervezetet. Ez a Covid-19 egy n+1-edik fajta influenza vírustörzs.

3. Az a vastaggal kiemelt két sor nem azt írja, hogy együtt kezelik az influenzás esetekkel (nyelvileg sem az van odaírva, nem kell ferdíteni, ferdén-fordítani), hanem azt, hogy innentől az UK népegészségügyi intézet egy dokumentumban fog foglalkozni a hagyományos influenza és a Covid-19 aktuális állapotának bemutatásával. Nyilván azért, mert indul a rendes influenza szezon is. Nem tudom nézted-e (nyilván nem), hogy azon az oldalon kijött már a 41. heti jelentés, ami tényleg egyben kezeli a kétféle megbetegedések alakulását. X bekezdés vonatkozik a hagyományos influenza megbetegedésekkel, Y bekezdés meg ezzel. Nincs összemosva, nem kezelik egyben, nem ismerték el hogy egy-és-ugyanaz. Segítségképpen belinkelem, nehogy visszakérdezz, mert mint írtam, feléd ebben a témában már nem fogok válaszolni. https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/925324/Weekly_Flu_and_COVID-19_report_W41_FINAL.pdf

4. Megkérnélek, bár semmi jogom nincs hozzá, mert nem az enyém az oldal, hogy a jövőben ne írj pusztán a vírussal kapcsolatos, az amerikai focihoz konkrétan nem kötődő hozzászólást. Megértem, hogy van egy álláspontod, de ez itt nem az a vitafórum. Ahhoz keress más platformot.

Tibor Cseh
Tibor Cseh
Reply to  Hurrá Torpedó
2020-10-14 16:59

1.Nem próbálok covid szkeptikus témát nyitni.Ahhoz,hogy valamivel szemben szkeptikus legyen valaki,az kell,hogy a dolog egyáltalán létezzen.
2.Szóval valamiről lemaradtam.Mert eddig olyat hivatalos embertől nem olvastam,hallottam,hogy a covid-19 betegség az influenza lenne.Az ellenkezőjéről,amiben orvosok,politikusok és egyéb állatfajták arról győzködik az embereket, hogy ez milyen veszélyes,nem holmi influenza,annál inkább.Tv,rádió,újság,mind tele van azzal,micsoda pusztítást és károkat okoz a sars-cov 2 vírus az emberi szervezetben.Közönséges influenzáról annyit szoktak írni,hogy nagybeteg Kohn bácsi vagy Ráhel néni elkapta és sajnos a legyengült szervezetük nem tudott ellene védekezni és belehaltak.Versenyezzünk,ki tud több olyan cikket,hírt belinkelni,ami alátámasztja az állításainkat!Milyen arányban nyernék?28657963:0 kb.reális lenne.
3.Ez gyakorlatilag beismerés.Eddig az volt a mese,hogy ez sokkal fertőzőbb,mint az influenza,összehasonlíthatatlanul súlyosabbak a következményei.Ezzel szemben nem a high consequence infectious disease-k között jelentgetnek róla,az ebolával,maláriával,sárgalázzal együtt,hanem a közönséges felső légúti megbetegedésekkel együtt.Persze,ott nem is tehetnék,hiszen március 19-én,pár nappal a lockdown előtt kivették onnan,csak ezt nem verték nagydobra,nehogy a zemberek rájôjjenek,hogy át lettek baszva,de csúnyán.Október elején nem szokott influenza szezon kezdődni,az kicsit később van.
4.Megkérhetsz,ahhoz van jogod.De kérd meg a szerkesztőket is,hogy ne írjanak arról, hogy melyik játékosnak milyen rns töredéket találtak a genetikai mintájában,vagy annak a személynek a mintájában,akivel egymás mellett tolták a bevásárlókocsit,amit a nyomkövető app szépen megmutat az aggódó doktorbácsiknak.És kérd meg az Nfl vezetését,hogy ne baszogassák ezzel a csapatokat,mert ők nem egy járványügyi szervezet,hogy ilyen szabályokat hozzanak.Persze,ha a maszkviselés egyfajta nfl egyenruha és nem valamiféle vírus ellen van,a társadalmi távolságtartás pedig a nyomkövető appok jobb működéséhez kell,akkor úgy rendben van.
5.Szumma szummárum:covid19 betegség nem létezik,a megszokott influenzát használták pánikkeltésre a média és a politikusok ill.különböző szervezetek segítségével,amit megtámogattak egy hamis pcr teszttel,aminek a megalkotói ellen most indul egy monstre per az USA-ban.Gondolom erről nem akarsz linket,ügyes fiú vagy,megtalálod egyedül is.

Vicgeordie
Vicgeordie
Reply to  Tibor Cseh
2020-10-14 20:55

Én a rajongód vagyok. Tudom hogy csak trollkodsz, de minden kommented okoz pár vidám pillanatot :)

Tibor Cseh
Tibor Cseh
Reply to  Vicgeordie
2020-10-14 20:56

Viccnek gyenge.Gúnynak is.

renningan
renningan
Reply to  Hurrá Torpedó
2020-10-14 18:42

Nyugodtan kicserélheted a laposföldhívőt bármire, a jelenség pszichológiája ugyanaz. Nyerni nem nyerhetsz, el kell engedni.

https://index.hu/techtud/2019/03/06/tul_a_gorbuleten_behind_the_curve_lapos_fold_laposfold-hivok/

tmbb
tmbb
2020-10-14 14:07

A Jets AFC kelet

katonadani
Reply to  tmbb
2020-10-14 14:23

van olyan rossz, hogy beférjen az NFC Eastbe :D
javítva

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x