Connect with us

Hír

Rövidhírek: Kivágta rúgóját és IR-re tette újonc safetyjét a Rams, újabb sérülések a 49ersnél

A Los Angeles Rams kivágta újonc rúgóját, Sam Slomant, miután a kicker idén 8/11-es mezőnygól mutatót és 18/21-es extra pont mutatót tudott felmutatni. A csapat múlt héten leigazolta a veterán Kai Forbathot, így tudni lehetett, hogy meg vannak számlálva a 22 éves játékos napjai. Forbath már 10 évet húzott le az NFL-ben és sok csapatnál megfordult, karrierjében 86,8 százalékkal értékesítette a mezőnygólokat.


Szintén Ramsszel kapcsolatos hír, hogy a csapat sérültlistára tette az újonc safety Terrell Burgesst, miután a harmadik körös játékosnak eltört a bokája a Bears elleni találkozón. Burgess eddig nem kapott sok szerepet a védelemben, csak 49 snapen volt fent a pályán a szezonban, de a speciális egység állandó tagja volt (134 snap). Nyolc szerelés és egy leütött passz került a statisztikai lapjára egyébként.


A 49ersnél tovább gyűlnek a sérülések, most épp a támadóoldalon. Az elkapó Deebo Samuelnek várhatóan két meccset kell kihagynia a combhajlítója miatt, a futó Jeff Wilson pedig IR-re került bokasérülés miatt, így legalább három fordulónyi pihenés vár rá. Wilson nagyot ment a Patriots ellen a hétvégén, 112 yardot és 3 TD-t szerzett, Samuel pedig 72 scrimmage yarddal vette ki a részét a győzelemből.


A Jaguars IR-re tette az elkapó Dede Westbrookot, akinek elszakadt a keresztszalagja egy visszahordás alkalmával, így ki kell hagynia a szezon hátralevő részét. Westbrook nem kapott idén sok szerepet, ez csak a második meccs volt, ahol nevezték, egy elkapása van 4 yardért, illetve visszahordásai voltak még ezen kívül. Az utóbbi két évben közel 1400 yardot kapott el egyébként.


A Dolphins hosszabbított a tight end Sdam Shaheennel, akit a Bearstől szerzett meg egy hetedik körös pickért cserébe a nyáron. Adam Schefter információi szerint két évre írt alá a játékos és $3,2 millió teljesen garantált tartalom van a szerződésében (egyelőre ennyit tudni). A korábbi második körös játékos a támadósnapek 32 százalékán volt fent a pályán idén, főleg blokkolni.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x