Connect with us

Hír

Sam Darnold holnap visszatér a Jetsbe!

A New York Jets főedzője, Adam Gase ma elmondta, hogy hacsak nem jön közbe valami, akkor az eddig vállsérüléssel bajlódó irányító, Sam Darnold visszatér a kezdőbe Joe Flacco helyére – írja Ralph Vacchiano. Darnold még nem 100 százalékos, vannak még fájdalmai, de már alkalmas a játékra, a Jets pedig a jelek szerint úgy döntött, ez is elég a visszatéréséhez a 0-6-tal álló csapatba.

A Jets a Bills ellen játszik, így összecsaphat két irányító, akit a top10-ben választottak a 2018-as NFL Drafton. Nagy különbség viszont, hogy míg az 1/7-es Josh Allen köré sikerült csapatot építeni, addig az 1/3-as Darnold köré nem. Ráadásul könnyen lehet, hogy Darnold napjai meg vannak számlálva New Yorkban, ugyanis jelenleg az 1/1-es pick legfőbb esélyese a Jets, ebben az esetben pedig jó eséllyel az a Trevor Lawrence lenne a kiválasztott, akiről a játékosmegfigyelők ódákat zengenek.

Vajon sikerül a maradék 10 meccsen Darnoldnak elvezetnie a Jetset az 1/1-ről?

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mike Ainsel
Mike Ainsel
2020-10-23 22:52

Amúgy a hozzáértöktől kérdem, mennyivel lenne előrébb a Jets Mahomes-szal vagy akár a csúcsfirmás Bradyvel? Miért gondolják, hogy minden jó lesz egy 1/1-es irányitóval? Mennyivel jobb mint egy nem sok éves 1/3-as? Illetve mikor jönnek rá a játékosok ( egyetemről) hogy vannak karriertemető csapatok és ő oda nem fog menni. Nyilván ez inkább legjobban a QB-kat érinti. Másik kérdés ha Mahomest mondjuk valami ultragáz csapat draftolja kapott volna fél milliárdos hosszabbítást? Ez nem Mahomes ellen szól tényleg zseni, de lehet, hoy lenne olyan szituáció ahol mondjuk idén már hanyagolnák, mert a következő drafton ott van X.Y.. Lesz itt még egyetemisták részéről lázadás (ha sikerül is egy kicsit figyelniük mondjuk történelem vagy világgazdaság órán).

katonadani
Reply to  Mike Ainsel
2020-10-24 08:39

Nyilvánvalóan a Jets Mahomesszal sem lenne SB-esélyes, mert mindenki köré kell csapat meg rendszer, anélkül olyan magaslatokba nem lehet jutni. De ha berakjuk Mahomest a Jetsbe, szerintem nem lenne ez egy 0-16os csapat.

És nem lesz minden jó egy 1/1-es irányítóval, nyilván kell köré építkezni, talán Douglas képes lehet erre, bár a Jets legfelsővezetése továbbra is problémás. De legalább ismét lenne remény a felemelkedésre, mert most látványosan nincs. Az meg hogy Darnold 1/3 volt, hát olyan sokat talán nem jelent, mármint nem hozták ki belőle, amit lehetett volna, vagy eleve nem is lehetett volna, ez már szubjektív kérdés.

És Lawrence sem egy “sima”, átlag 1/1-es, hanem minimum Luck óta, de akár Peyton Manning, vagy akár John Elway óta a legjobb prospect lehet. (Ami önmagában persze most sem jelent semmit, a Jets akár őt is elronthatja).

A karriertemetős kérdéshez meg: igen, érdemes lenne például egy Lawrence-nek úgy döntenie, hogy nem megy a Jetsbe, de az NFL elég jól felhúzta a draft köré, hogy megtiszteltetés bekerülni az NFL-be és te csak maradj csöndben, örülj hogy itt játszhatsz. Plusz ez akkora PR blama lenne, hogy kb minden szurkoló megbélyegezné, amiért nem hajlandó X csapatba igazolni.

Fetyke
Fetyke
Reply to  katonadani
2020-10-24 09:36

+ Tegyük hozzá azt is, hogy a drafton az 1/1 ma már akkora anyagi és szakmai biztonságot jelent, amit épeszű játékos és ügynök nem kockáztat.

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  katonadani
2020-10-24 17:04

Valami olyannal nem lehetne próbálkozni, hogy a draft elején elkezdenének pusmogni (szigorúan csak a háttérben), hogy az 1/1-nek eddig ki nem derült krónikus baja van, vagy ki nem pattant, de komoly rendőrségi ügye, stb. (azt hiszem, hogy a Draft Day filmben volt ilyesmi) , amit ő természetesen se nem erősítene meg, se nem cáfolna (úristen, akkor biztos igaz!). Senki nem merné draftolni és szépen lecsúszna a megbeszélt csapathoz…

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x