Connect with us

Hír

Többek közt a Seahawks is rástartolna Antonio Brownra

Antonio Brown a 8. forduló után, azaz másfél hét múlva visszatérhet eltiltásából – amit azért kapott, mert több ponton is vétett a liga magatartásra vonatkozó szabályzata ellen -, és Adam Schefter információi szerint a Seahawks rástartolna a problémás elkapóra, ráadásul nincs ezzel egyedül.

Mindkét seattle-i irányító, Russell Wilson és Geno Smith is jó kapcsolatot ápol Brownnal, a holtszezonban edzettek is együtt és tartják a kapcsolatot, így örülnének, ha Brown a Seahawkshoz igazolna. A csapatot is érdekli a lehetőség, hogy egy ilyen tehetséges elkapót adjanak az MVP-formában játszó Wilson mellé, még ha a jelenlegi Metcalf-Lockett duó sem kutyaütő, sőt.

A két WR 496 és 342 yardot kapott el eddig, ilyen ütemben mindketten átlépnék az 1000 yardos határt. Jelenleg David Moore a harmadik számú elkapó, őt üthetné ki Brown. Phillip Dorsett hamarosan visszatér IR-ről, illetve Josh Gordon ügye sem lefutott, az ő játékjogát egyelőre nem állította vissza az NFL sokadik eltiltása után.

A Seahawks és Brown még nem kezdtek el szerződésről egyeztetni, és már csapatok is érdeklődnek, így még korántsem lefutott a történet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!