Connect with us

Hír

Fitzpatricknak összetört a szíve, mikor megtudta, hogy lecserélték

Ryan Fitzpatrick a draft pillanatától tudta, hogy el fog jönni az a pillanat a szezon közben, hogy le fogják váltani az újonc Tua Tagovailoára, akit egész holtszezonban mentorált, segített. Azt viszont nem várta, hogy ez a pillanat már most eljön, főleg hogy az utóbbi két meccset simán megnyerték és 3-3-as mérleggel elég jól állnak. Tegnap nem köntörfalazott az irányító és elmondta, mennyire szívszorító volt hallani a hírt (via Miami Herald).

“Lesokkolt. Meglepett. Nehéz volt ezt hallani és feldolgozni. Egész nap fájt a szívem. Természetesen beszéltünk már erről korábban, hogy csak idő kérdése, ettől függetlenül összetört a szívem. “

Pedig Fitzpatrick úgy érezte, hogy végre új otthonra talált.

“Elég sokszor lecseréltek már, de Buffalo után ez volt az első hely, ahol teljesen el tudtam kötelezni magam. Úgy éreztem, ez az én csapatom.”

A következő kérdés pedig az, hogy mi lesz a jövőjével.

“Ennyi volt? Ez volt az utolsó meccsem az NFL-ben kezdőként?”

Ha igen, akkor nem semmi utazás volt. Fitzpatrick egy hónap múlva 38 éves lesz, de azt láttuk, hogy képes még jó játékra (persze ahogy tőle megszokhattuk, rosszra is, a harmadik legtöbb interceptiont dobta idén). Akár kérhetne cserét még a másfél hét múlva esedékes határidő előtt, de várhatóan ez nem történik meg.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
3 years ago

Still Dem Boyz

acsdav2
acsdav2
3 years ago

Igazság szerint azért a Jets ellen már kezdődtek a szokásos hibái. Ellenük belefért a 2INT, de más ellen nem fog. Jogos a csere szerintem. Valamikor be kell dobni Tuat. Neki is jobb, hogy nem várják meg amikor lesz egy borzasztó meccse és rajta buknak el.

atis123Juve
atis123Juve
3 years ago

Hiányozni fog nagyon. Azért nagyon remélem még marad a ligában, üde színfolt a ligában, nem lehet nem szeretni. Nagyon nagy arc!

Zalán Szabó
Zalán Szabó
3 years ago

És felkészül a Fitzmagic átok…

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x