Connect with us

Hír

Fitzpatricknak összetört a szíve, mikor megtudta, hogy lecserélték

Ryan Fitzpatrick a draft pillanatától tudta, hogy el fog jönni az a pillanat a szezon közben, hogy le fogják váltani az újonc Tua Tagovailoára, akit egész holtszezonban mentorált, segített. Azt viszont nem várta, hogy ez a pillanat már most eljön, főleg hogy az utóbbi két meccset simán megnyerték és 3-3-as mérleggel elég jól állnak. Tegnap nem köntörfalazott az irányító és elmondta, mennyire szívszorító volt hallani a hírt (via Miami Herald).

“Lesokkolt. Meglepett. Nehéz volt ezt hallani és feldolgozni. Egész nap fájt a szívem. Természetesen beszéltünk már erről korábban, hogy csak idő kérdése, ettől függetlenül összetört a szívem. “

Pedig Fitzpatrick úgy érezte, hogy végre új otthonra talált.

“Elég sokszor lecseréltek már, de Buffalo után ez volt az első hely, ahol teljesen el tudtam kötelezni magam. Úgy éreztem, ez az én csapatom.”

A következő kérdés pedig az, hogy mi lesz a jövőjével.

“Ennyi volt? Ez volt az utolsó meccsem az NFL-ben kezdőként?”

Ha igen, akkor nem semmi utazás volt. Fitzpatrick egy hónap múlva 38 éves lesz, de azt láttuk, hogy képes még jó játékra (persze ahogy tőle megszokhattuk, rosszra is, a harmadik legtöbb interceptiont dobta idén). Akár kérhetne cserét még a másfél hét múlva esedékes határidő előtt, de várhatóan ez nem történik meg.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!