Connect with us

Hír

Várhatóan hétfőn lesz a Titans-Steelers összecsapás

Az NFL hivatalos közleménye szerint hétfőn vagy kedden rendezik meg a koronavírusos esetek miatt vasárnapról elhalasztott Steelers@Titans összecsapást, azonban jelenleg a legtöbben úgy készülnek, hogy hétfőn fogják megtartani a mérkőzést.

A New York Post arról számolt be, hogy biztosan teljesen külön idősávban tartják meg a találkozót, tehát nem ütközik majd semmivel (az MNF-fel elsősorban). Így vagy hétfőn keleti parti idő szerint délután 5 órakor (magyar idő szerint este 11-kor) a Packers-Falcons előtt, vagy kedden keleti parti idő szerint este 6-kor vagy 7-kor (magyar idő szerint éjfél vagy hajnali 1 óra) lesz az összrcsapás.

A CBS állítólag a keddi meccsnek örülne jobban, ellenben Paul Kuharsky információi szerint arról tájékoztatták a stábot, hogy hétfői mérkőzésre készüljenek. A Steelers főedzője, Mike Tomlin is azt mondta, hogy nagy valószínűséggel hétfőn fogják megrendezni a találkozót.

A keddi meccs több felkészülési időt engedne a Titansnek, azonban utána mindkét gárda kevesebbet készülhetne soron következő ellenfelére az ötödik fordulóban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!