Connect with us

Hír

Várhatóan hétfőn lesz a Titans-Steelers összecsapás

Az NFL hivatalos közleménye szerint hétfőn vagy kedden rendezik meg a koronavírusos esetek miatt vasárnapról elhalasztott Steelers@Titans összecsapást, azonban jelenleg a legtöbben úgy készülnek, hogy hétfőn fogják megtartani a mérkőzést.

A New York Post arról számolt be, hogy biztosan teljesen külön idősávban tartják meg a találkozót, tehát nem ütközik majd semmivel (az MNF-fel elsősorban). Így vagy hétfőn keleti parti idő szerint délután 5 órakor (magyar idő szerint este 11-kor) a Packers-Falcons előtt, vagy kedden keleti parti idő szerint este 6-kor vagy 7-kor (magyar idő szerint éjfél vagy hajnali 1 óra) lesz az összrcsapás.

A CBS állítólag a keddi meccsnek örülne jobban, ellenben Paul Kuharsky információi szerint arról tájékoztatták a stábot, hogy hétfői mérkőzésre készüljenek. A Steelers főedzője, Mike Tomlin is azt mondta, hogy nagy valószínűséggel hétfőn fogják megrendezni a találkozót.

A keddi meccs több felkészülési időt engedne a Titansnek, azonban utána mindkét gárda kevesebbet készülhetne soron következő ellenfelére az ötödik fordulóban.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tibor Cseh
Tibor Cseh
2020-10-01 12:46

Biztos vagyok benne, hogy ezek nagyon jó intézkedések.Egy nappal később már biztosan nem fognak megfertőződni a játékosok.Jaj annyira izgulok, hogy be ne robbanjon a járvány.

Hurrá Torpedó
Hurrá Torpedó
Reply to  Tibor Cseh
2020-10-01 13:54

Nem a megfertőződés esélyének csökkentése miatt játszanak egy nappal később, hanem azért, hogy a Titans csapatszinten felkészülhessen. A csapat a hét eleje óta házi karanténban van, nincs csapatedzés, gyakorlás, meeting is max csak online. Akik ma-holnap negatív tesztet produkálnak, azok mehetnek majd a központba felkészülni a meccsre.

Tibor Cseh
Tibor Cseh
Reply to  Hurrá Torpedó
2020-10-01 16:49

Ez nagyon megnyugtató.Semmi esélye a vírusnak.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x