Connect with us

Hír

Shanahan: Ha Jimmy egészséges, ő kezd

Jimmy Garoppolo még mindig nem tudott edzeni a sérült bokája miatt, így jó eséllyel ismét Nick Mullens kezd majd a 49ersben vasárnap éjjel az Eagles ellen. Mullens jól játszott a Giants ellen, illetve már korábban is, amikor be kellett ugrania, azonban nincs semmiféle irányítókérdés San Franciscóban, ezt maga a főedző Kyle Shanahan erősítette meg. Arról kérdezték, hogy elképzelhető-e, hogy ha Mullens jól játszik, akkor kiütheti a nyeregből Jimmy G-t.

“Nem létezik ilyen szcenárió. Ez Jimmy csapata. Amikor egészséges, ő fog játszani.”

– mondta Shanahan, via NBC Sports Bay Area.

Természetesen ez lehet a szokásos edzői duma, de bármilyen jól is mutattak Mullens statisztikái (25/36, 343 yard, TD, ráadásul egyszer sem puntoltak), azért nem jobb irányító ő Garoppolónál. Egyrészt a borzalmas Giants védelem ellen kellett teljesítenie, másrészt Shanahan egészen parádés játékhívásokkal segítette őt, mindig volt üres elkapója és igazából semmi extrát nem kellett nyújtania – kétségtelenül jól játszott, de nem volt olyan nehéz feladata.

Persze ha főműsoridőben, ország-világ szeme láttára ismét jó játékot hozna, akkor ismét elkerülhetetlen lene, hogy az irányítóváltással kapcsolatos spekulációk beinduljanak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!