Connect with us

Hír

A 49erst még az ág is húzza, most a koronavírus miatt hagyja ki több sztárja is a meccset

A San Francisco 49ers csapatát még az ág is húzza. Nem elég a milliónyi sérülés (több, mint 20-an kerültek már IR-re), most a koronavírus is felütötte a fejét a csapatnál. Tegnap kiderült, hogy az elkapó Kendrick Bourne pozitív tesztet produkált, ezért bezárták a csapat létesítményeit egy nappal a Packers elleni csütörtök esti rangadó előtt. Mostanra pedig az is kiderült a kontaktkutatásból, hogy a bal oldali tackle Trent Williamsnek, illetve a két legjobb elkapónak, Deebo Samuelnek és Brandon Aiyuknak is ki kell hagynia a mérkőzést, mert közeli kontaktok voltak, így mindannyian COVID-IR-re kerültek (Samuel sérülés miatt egyébként sem játszott volna).

Ennek ellenére az NFL továbbra is tervezi megtartani a találkozót. Láthatóan az az NFL prioritása, hogy lejátsszák a mérkőzéseket a megadott időpontban, attól függetlenül, hogy ki mekkora hátrányt szenved a koronavírus miatt, ezt igazából úgy kezelik, mintha sérülések lennének a játékosok részéről. Ez azt is jelenti, hogy magabiztosak abban, hogy kordában tudják tartani a csapaton belüli kitöréseket a kontaktkutatással – ami egyelőre egyébként igaznak is tűnik.

A 49ersnél így szinte a teljes skill player állomány maródi, egyetlen olyan játékos sem lesz a pályán, aki labdához ért az offense-ben a januári NFC-döntőn a Packers ellen. A Green Bay-ieknél is vannak kimaradók a koronavírus miatt, náluk szinte a teljes RB-egység kiüli a találkozót.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!