Connect with us

Hír

Trubisky egy snapre ment fel csak a pályára, bele is sérült

A Bears a hétvégén a Saints ellen egyetlen játékra felküldte a pályára Mitch Trubiskyt, hogy egy option játékot futtasson vele. Így utólag talán nem volt a legjobb ötlet, ugyanis három yardot szerzett csak vele és az Alex Anzalone által kiosztott tackle révén meg is sérült a válla, írja Mike Garafolo.

Matt Nagy azt mondta a tegnapi sajtótájékoztatón, hogy rosszul esett Trubisky, aki nem is érezte igazából a sérülését egy ideig, de aztán még késő este is fájt a válla, így a héten egyelőre nem edzett. Az irányítónak nem ez az első vállsérülése egyébként, 2018-ban két meccset kihagyott már ilyen okból és aztán a holtszezonban műteni is kellett.

Trubiskyt a harmadik héten ültette le a padra Matt Nagy főedző, a helyére Nick Foles állt be, de nem feltétlen nyújtott eddig jobb teljesítményt vetélytársánál. Másik QB egyébként nincs az aktív keretben, így a gyakorlócsapatos Tyler Brayt lehet felhozni Foles cseréjének.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
2020-11-05 13:15

Na most már tényleg nagy a baj a medvéknél…

bjeela
bjeela
Reply to  Fetyke
2020-11-05 17:02

Ugyanmár, nincs itt semmi gond, szimpla figyelemelterelés, illetve egy kis nyomásgyakorlás Foles-ra, hogy most már nincs itt a tuti Trub, most már csak magadra számíthacc, lássuk, mire vagy képes így. Ugyanis Foles azért volt ilyen rettentő pocsék, mert mindig abban bízott, hogy majd Matt visszahozza Trubot és minden rendben lesz. De tesztelni akarjuk Folest, ennyi.

camillo 7777
Reply to  bjeela
2020-11-05 17:25

🤣

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x