Connect with us

Podcast

Triple Coverage #261 – A nagy 2021-es egyetemi irányítókörkép

Még nem értünk a célegyenesbe, hogy 2021-es class irányítóiról teljesen letisztult képet kapjunk, de lassan decemberbe fordulva már látjuk, kikről érdemes mélyebben is beszélgetni a jövő évet illetően. Elhoztuk a legnagyobb sztárokat, a szinte semmiből fellépő Heisman contendereket és a kevésbé ismert üdvöskéket, hogy kitárgyaljuk, kiről mi a véleményünk. Végezetül előrenéztünk 2022-re is, hogy már most lássátok, kikkel kell a jövőben megbarátkozni.

Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve a Spotifyon is elérhetőek vagyunk! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes epizódot.

8 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sestertius
Sestertius
3 years ago

Miért mindenki ennyire biztos abban, hogy Lawrence jön a draftra?

katonadani
Reply to  Sestertius
3 years ago

jönni fog, nem kell ezen sokat gondolkodni :) mindent megmutatott már egyetemi szinten, sőt, többet is mint kellett, ideje pénzt keresni.

Sestertius
Sestertius
Reply to  katonadani
3 years ago

de ezt nyilatkozta már? még nem láttam sehol

katonadani
Reply to  Sestertius
3 years ago

nem, nem szokták nyilatkozni, főleg nem szezon közben, majd csak utána. addig nyilván próbálják kikerülni a kérdést.

acsdav2
acsdav2
Reply to  katonadani
3 years ago

Hosszútávon jobban jár, ha egy évvel rövidebb a profi pályafutása, de azt jobb csapatban tölti. Én a Jetsben nem látom, hogy van annyi esszük, hogy kinevezzék Joe Bradyt, elhozzák Thuneyt a piacról és a másik két magas picket is a támadósorba szánják.
Pl. a Jets ha kinevezi O’Brient akkor fix, hogy nem jelentkezik.

ThySoul
ThySoul
Reply to  acsdav2
3 years ago

Ezer plussz egy QB eljátszhatta volna ezt már, mégis kevés játszotta el valójában.
De vegyünk egy példát: marad egyetemen, a Jets QB nélkül megint hulladék 1/1 csapat lesz, akkor Lawrence mit csinál? Marad addig amíg a Jets méltóztatik eltakarodni az 1/1 helyről? :D
Nem olyan rossz ott a helyzet. Gase fix ki lesz rúgva, van egy két tehetség is, draft pick első körben 2 is 2 évig. Ha sikerül akár csak egy közepes edzőt szerezni már nem reménytelen a helyzet.
Az meg nonszensz hogy emiatt hisztizzen, mindenki tisztában van vele hogy 1/1re nem SB esélyes csapatok jutnak el. Vagy mostantól minden QB hisztizik, hogy márpedig ők a top8 csapat valamelyikébe mennek, vagy húznak vissza sulifocizni?

acsdav2
acsdav2
Reply to  ThySoul
3 years ago

A Jets valószínűleg más QB-t draftol ha ő nem megy a draftra és vélhetően eltakarodnak az 1/1-ről :D Szerintem azért nagyon fontos, hogy ki lesz az edző és McCharty, Hue Jackson, O’Brien féle kinevezés esetén nem fog jönni a draftra.

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
3 years ago

Nagyon fentvagytok ezen a “futó qb” hájpon,csóri Trask-ot is hogy lefikáztátok.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x